Populära

Nar kommer Jagarna sasong 3?

När kommer Jägarna säsong 3?

Den 8 mars kommer den efterlängtade uppföljningen där tittarna får följa Erik Bäckström (Rolf Lassgård) när han tar sig an ett fall som helt vänder upp och ned på hans lugna vardag och vad som är sant, eller inte. – Sanningen har alltid haft ett högt pris i Jägarna.

Hur många avsnitt Jägarna 2021?

Serien är en fortsättning på långfilmerna Jägarna och Jägarna 2….Jägarna (TV-serie)[redigera | redigera wikitext]

Medverkande Rolf Lassgård Johan Marenius Nordahl Annika Nordin Caroline Johansson Kuhmunen Johannes Bah Kuhnke
Musik Martin Willert
Fotograf John Strandh
Antal avsnitt 12
Produktion

När kommer Jägarna säsong 2?

Den 23 mars har säsong 2 av Jägarna säsongsstart på TV4. Den före detta polisen Erik blir ombedd att hjälpa till att avsluta ett gammalt mordfall han arbetade med för femton år sedan. Men saker går inte som planerat och Eriks brorson Peter hamnar plötsligt i stor fara.

När kommer Jägarna på TV4?

”Jägarna” säsong 2 har premiär på C More 8 mars. Därefter följer sändning i TV4, som startar 23 mars.

Hur många Jägarna filmer finns det?

Rolf Lassgård (Jägarna, En man som heter Ove, Min pappa Marianne) har spelat huvudrollen i samtliga delar av Jägarnauniverset – långfilmen Jägarna (1996), Jägarna 2 (2011) och första säsongen av TV-serien som hade premiär på C More 2018.

Vem mördade Therese Jägarna?

Ett fall för 15 år sedan kommer upp till ytan igen. Joar Särn, genom hela serien bra spelad av Simon J Berger, blev mot sitt nekande fälld för mordet på Therese Lundkvist. Alla var övertygade om att han var den skyldige även om någon kropp aldrig återfanns. Nu ska han erkänna och visa vad kroppen är.

Hur många avsnitt är serien Jägarna?

6Jägarna / Antal avsnitt

När kommer Bäckström säsong 2?

Säsong 2 av Bäckström har premiär den 8 mars på TV4 och C More. Serien är baserad på professorn Leif G.W. Perssons romaner om kriminalkommissarien Evert Bäckström.

Share this post