Allmänning

Vem ar varldens snabbaste rappare?

Vem är världens snabbaste rappare?

Eminem! Låten är väl vid det här laget inte purfärsk, men det är rekordet från Guiness rekordbok. De har nämligen suttit och räknat alla ord i den drygt sex minuter långa låten. 1 560 ord senare – runt 4:25 minuter in klämmer han ur sig 97 ord på 15 sekunder – var låten slut och rekordet satt.

Vilken låt rappar Eminem snabbast i?

Nu har han slagit sitt egna rekord, det nya rekordet kommer i ”Godzilla” som gästas av den avlidne rapparen Juice WRLD. Eminems tredje vers i låten är den snabbaste någonsin då han rappare 229 ord på 30 sekunder, vilket gör det 7,6 ord per sekund. Albumet blev även Eminems snabbast streamade album någonsin.

Vad heter världens snabbaste Raplåt?

Mitchel gjorde låten From Da Tip of My Tongue som är känd för att bli den snabbaste raplåten, och han blev inskriven i Guinness Rekordbok som världens snabbaste rappare för hans första skiva ”Runnin’ off At da Mouth”, utgiven 1991.

Hur snabbt kan Eminem rappa?

Nu står det klart att han slår sitt egna världsrekord med “Rap God” på nya albumspåret “Godzilla”. På låtens tredje vers har man räknat ut att han rappar 229 ord på 30 sekunder, det vill säga 7.6 ord per sekund(!).

Varför har jag börjat rapa så mycket?

Det finns olika orsaker till att du har gaser, rapar mycket, uppkördhet eller ofta har en uppblåst mage. Det kan bero på en överkänslighet eller allergi mot födoämnen, en rubbad matsmältning, bakterier. Men en relativt vanlig orsak är att det är ett symtom på diafragmabråck, en försvagad diafragma.

Vad är hip hop?

Hiphop är en musikstil och en levnadskultur. Det har sina rötter från mitten av 197+0-talet i USA som växte sig så pass stor att det blev till en modern kultur under 1980-talet. Kulturen hiphop och dess musik kan man dela in i fyra olika grupper eller delar och dessa är: MC eller rap, DJ, breakdance och graffiti.

Share this post