Allmänning

Far man ha hund inne pa Willys?

Får man ha hund inne på Willys?

Enligt hygienlagstiftningen får inte tamdjur vistas där livsmedel bereds, hanteras eller lagras.

Får man ta med hund in på Ica?

Det är inte vilka hundar som helst. Men självklart släpper vi inte in andra hundar eller djur. -Vi har till och med branschriktlinjer inom livsmedel som gör undantag för ledarhundar. MVG – mycket väl godkänd – blev betyget för Ica Kvantum som fick en speciell dekal att sätta vid entrén.

Får man ta med sig hunden på Systembolaget?

Med omtanke om både människor, som kan vara allergiska och/eller rädda för hundar samt hundarna, som lätt kan trampa på en glasflisa från en trasig flaska är vårt önskemål att hunden inte följer med in i någon av våra butiker. Assistanshundar samt ledarhundar får självklart följa med in i butiken.

Får man ta med hund in i kyrkan?

Ta med Fido på gudstjänst i kyrkan. Vilka kyrkor som tar emot hundar regleras nämligen av lokala föreskrifter. Därför är vovven även välkommen till vissa begravningsplatser. Ta med hunden in i affären om affärsägaren tillåter det.

Får man ta med hund på Pressbyrån?

Det är tyvärr inte tillåtet att ta med sig hund in i våra butiker, eftersom vi hanterar mat i de flesta butiker och även eftersom det kan finnas andra kunder som är allergiska. Undantagen är assistanshundar.

Får Systembolaget ha rabatt?

Det är förbjudet att ge mängdrabatt på alkohol i Sverige. Det är förbjudet att ha ”kampanjpriser” och liknande. Men om du vill så kan du köpa vin med 40% rabatt på Systembolaget.

Får man ha hund i gallerian?

Gallerian tillåter hundar i centrum. De ska hållas kopplade och under uppsikt. Varje enskild butik och restaurang avgör sedan om de tillåter hunden att följa med in.

Vart får man inte ha med sig hund?

En del platser har speciella regler I vissa områden råder alltid strikt tillsyn och på vissa platser totalt hundförbud. Så kallat koppeltvång gäller alltid i naturreservat oavsett hur bra lydnad du har på din hund. Hundförbud gäller till exempel på lekplatser, många kyrkogårdar samt på allmän badplats.

Vilka kort tar Willys?

Om du vill slippa ett ytterligare kort kan du välja att koppla Willys Plus till ditt vanliga bank-, betal- eller kreditkort. Vissa bank-, betal- eller kreditkort accepteras dock inte. När du betalar med kopplat kort får du automatiskt dina Willys Plus-rabatter och dina köp registrerade.

Share this post