Ny

Ar Arion ett bra hundfoder?

Är Arion ett bra hundfoder?

Många frågar om Arion är ett bra hundfoder. Vi tycker att det är ett bra foder för de allra flesta valpar och vuxna hundar. Hundfodret från Arion håller högkvalitet och har ett bra näringsinnehåll. En välbalanserad protein och fetthalt finns i samtliga hundfoder från Arion.

Är Pure Natural ett bra hundfoder?

Majoriteten av testpiloterna är mycket nöjda med Purenatural Adult torrfoder. Främst för att hundarna gillar fodret och att de mår bra av det. Andra fördelar är en praktisk förpackning med både bärhandtag och blixtlås samt professionellt bemötande i Grizzly Zoos butiker.

Vilka säljer Carrier hundfoder?

Carrier hundfoder återförsäljare

  • Vetzoo.
  • Granngården.
  • Dogman.

Är Royal Canin bra hundfoder?

Ja, Royal Canin är ett bra hundfoder. Vi skulle inte kalla det för det mest prisvärda fodret på marknaden, och det är inte heller det mest högkvalitativa hundfodret. Men det är ändå ett av de mest populära och väletablerade varumärken, och de har många olika produkter för hundägare att välja mellan.

Vilka hundfoder är svenska?

Svenskproducerade spannmålsfria hundfoder:

  • Bozita Robur Sensitive Grain Free Chicken.
  • Bozita Robur Sensitive Grain Free Reindeer.
  • Carrier Grain Free Lamb.
  • Doggy Professional Grain Free.
  • Hundfoder Granngården Spannmålsfritt.
  • Magnussons Spannmålsfria.

Är Pure Natural Spannmålsfritt?

Spannmålsfritt alternativ Sammansättningen som absorberas effektivt, värnar om din hunds mage och håller pälsen glänsande. Den höga kötthalten (50 %) gör fodret extra smakfullt och välsmält. I stället för spannmål innehåller Purenatural Grain Free-serien sötpotatis, ärtor och potatis som kolhydratkälla.

Var tillverkas Carrier hundfoder?

Deras hundfoder tillverkas alla på deras egen fabrik som är belägen i Dala, strax söder om Skövde i Västergötland. Carriers hundfodertillverkning startade redan 1982 när den gamla kvarnen i Dala köptes och anpassades för fodertillverkning.

Varför Vetefritt hundfoder?

Hundfoder Vetefritt Fodret innehåller en väl avvägd balans mellan omega 3 (EPA, DHA) och omega 6 som hunden inte kan bilda själv, men som är nödvändiga för bland annat fin hud och päls.

Varför Spannmålsfritt?

Hundar och katter är inte naturligt byggda till att äta foder med spannmål. Hund- och kattdjur ute i naturen äter kött, ben och lite bär, rötter och växter. Spannmål gör det billigare och smidigare att producera djurmat, men det gör inget bra i våra djurs kroppar.

Share this post