Allmänning

Vad gor Hirudoidsalva?

Vad gör Hirudoidsalva?

Vad Hirudoid är och vad det används för Hirudoid tränger genom huden in i de ytliga vävnaderna där det motverkar bildandet av ytliga blodproppar samt påskyndar upplösning och tillbakagång av ytliga blodproppar, blåmärken och svullnad.

Vad används Hirudoid för?

Vad produkten är och vad den används för Krämen motverkar uppkomsten av ytliga blodproppar och påskyndar deras upplösning, dämpar inflammation och minskar svullnad genom att förbättra den lokala cirkulationen. Hirudoid forte kräm befrämjar också återuppbyggnaden av bindvävsstrukturer.

Vad används Pevaryl till?

Pevaryl kombinationsförpackning används vid behandling av svampinfektioner i slidan. Vid egenvård av svampinfektioner får Pevaryl kombinationsförpackning säljas receptfritt till kvinnor, som tidigare behandlats av läkare mot svamp i underlivet och som nu fått samma symtom.

Hur blir jag av med blåmärken?

Det är bra att försöka kyla ner det skadade området precis när skadan har inträffat och om blåmärket verkar bli stort. Då drar blodkärlen ihop sig och blödningen minskar. Kylan minskar även svullnaden kring skadan.

Är Hirudoidsalva receptfri?

Receptfritt läkemedel. Läs alltid bipacksedeln innan användning.

Kan man använda Hirudoid i ansiktet?

läkemedel (anges i avsnitt 6). Tala med läkare eller apotekspersonal innan du använder Hirudoid kräm. Bör ej användas på öppna sår, på skadad hud eller i ögonen. Inga kända risker.

Vad är bra mot blåmärken?

Hirudoid motverkar bildandet av ytliga tromber, påskyndar deras upplösning, avlägsnar lokala inflammatoriska processer och påskyndar resorption av hematom och svullnad.

Hur man får bort blåmärken snabbt?

Hur länge kan man ha ett blåmärke?

Blåmärken läker av sig själv. Kroppens ”städarceller” avlägsnar blodet inom en dryg vecka. Blåmärket blir först gulaktigt och försvinner sedan. Om en kraftig stöt orsakar ett stort blåmärke, behöver läkare inte uppsökas enbart på grund av blåmärket.

Share this post