Allmänning

Hur hittar man ratt concealer farg?

Hur hittar man rätt concealer färg?

Det bästa är helt enkelt att prova sig fram, men det finns några riktlinjer att utgå ifrån:

  1. Gul/persikofärgad concealer. neutraliserar blå och lila toner under ögonen.
  2. Grön concealer. tar bort röda partier som ytliga blodkärl, röda näsvingar och ärr.
  3. Lila concealer.
  4. Highlighter (välj en ljusare nyans än din egen hudton)

Kan man använda concealer som Contour?

Du applicerar löst transparent puder över området och låter det sitta ett tag, och sen borstar du bort överflödet. 4. Använd concealer för contouring. Du kan också använda en ljus concealer till att highlighta eller för contouring enligt bilden här nedanför.

Vilken färg täcker brunt?

Rosa – neutraliserar bruna toner. Persika/orange – neutraliserar blå toner. När det kommer till partiet under ögonen är det lätt att tänka att man är blå.

Hur får man bort mörka ringar under ögonen utan smink?

Vissa har också genetiskt mer pigmenterad hud under ögonen eller extra tunn hud. Mörka ringar kan även bero på rökning eller svullna ögon som ger en mörkare skugga under ögat. För att minska ringarna kan du försöka sova eller vila mer, sluta röka, samt prova en ögoncreme som vårdar och bygger upp huden.

Vad är grön concealer till för?

För att dölja mörka fläckar på huden ska du välja en concealer som är en nyans ljusare än din foundation och som har en något gulare ton. Om du vill dölja röda fläckar ska du använda en concealer som går åt det gröna hållet, den neutraliserar de intensivt röda pigmenten.

Vad är en Colour Corrector?

Gult neutraliserar lila En gul concealer suddar bort spår av brustna blodkärl och andra blålila missfärgningar i ansiktet. En gul primer jämnar ut hudtonen för dig med ljus hy. Gul concealer jämnar ut hudtonen för dig med ljus hy.

Share this post