Allmänning

Hur vet man om man har Glasfransar?

Hur vet man om man har Glasfransar?

Fransarna har en glattare yta och nästan inga hårfjäll (struktur) vilket gör att lösfransen kommer ha svårt att fästa hur du än gör. Men det finns ett sätt som kan göra att det fäster bättre. Såhär ser ett hårstrå ut i microskåp. Om man har glansfransar eller glanshår saknas dessa fjäll/struktur som ni ser på bilden.

Vad är det för skillnad på volym och singel fransar?

Volym fransarna har en diameter på bara 0,03-0,07mm. Till skillnad från singelfransar som är 0,15-0,20mm i diameter. Detta innebär att volymfransar faktiskt är skonsammare för fransarna. Volymfransar är perfekt för de med glesa ögonfransar eller för den ultimata volymen och fluffigheten.

Kan man få Glasfransar?

Vissa personer har något som kallas glasfransar och där kan det vara en riktig utmaning att få fransarna hållbara. Likaså kvinnor i övergångsåldern, gravida, arbete i extrem miljö, om man badar och blöter huvudet ofta, eller intensiv svettning vid träning.

Vad är singel fransar?

– Singelfransar är den klassiska och första metoden fransförlängning. Resultatet blir en mascaraeffekt, längre och tjockare fransar. Man fäster en singelfrans på en naturlig frans och resultatet är beroende av dina naturliga fransar när det kommer till längd och fyllighet, säger Lisa.

Hur får man volym på fransarna?

9. Ett tips om du vill addera volym är att måla ett tunt lager mascara på fransarna. Ta sedan en ren mascaraborste och doppa den i löspuder, torrschampo eller liknande. Dutta av överflödigt puder så du inte får för mycket (då kan det hamna i ögat), måla sedan försiktigt med den pudrade borsten på fransarna.

Vad är Russian Volymfransar?

*VOLYM innebär att flera tunna fransar appliceras på en naturlig frans. Volymfransar kallas även för Russian volume, men också (2D, 3D – 6D) där siffran betyder hur många tunna fransar som appliceras på varje naturlig frans! Volymfransar kan vara en bra ide för kunder som har tunna och känsliga fransar!

Share this post