Allmänning

Vilket foder ska jag valja?

Vilket foder ska jag välja?

Om din hund har en känslig mage så kan spannmålsfritt hundfoder vara det bästa alternativet. Även mat som fisk och kyckling brukar vara mer lättsmält och därför ett bra val för dessa hundar. Fibrer är många gånger väldigt bra för hunden, så länge som den inte lider av en känslig mage.

Är Standardt hundfoder bra?

Standardt innehåller inga som helst andra spannmålsprodukter. Mineraler är helt naturliga (organiska) fria från sulfater och oxider för att få det allra bästa upptaget. Mineraler och vitaminer kommer övervägande från råvarorna, kalk från ben/brosk, järn och A-vitamin från blod, B12 och B-vitaminer från kött osv.

Vad är bäst Färskfoder eller torrfoder?

Färskfoder. Det finns också många olika sorters färskfoder som innehåller alla de näringsämnen hunden behöver. Färskfoder kan vara ett bra alternativ till hundar som är lite svåra med maten. Dessa foder har ofta mer doft och smak än torrfoder och kan därför vara mer lockande.

Är Frolic dåligt?

Frolic brukar dock innehålla ganska mycket fett, vilket ju kan vara bra om man har en mager hund, men jag upplever att många hundar lättare blir tjocka på Frolic, d.v.s. du behöver ha koll på din hunds vikt om du fortsätter att ge Frolic (mängden som anges på förpackningen är endast vägledande, dvs du behöver känna och …

Är Färskfoder farligt?

Färskfoder kan innehålla sjukdomsframkallande bakterier som kan vara antibiotikaresistenta, samt parasiter. Djuret som äter fodret kan komma att bära på dem, och eventuellt föra dem vidare till andra djur och människor.

Vad tycker ni om Royal Canin?

Ja, Royal Canin är ett bra hundfoder. Vi skulle inte kalla det för det mest prisvärda fodret på marknaden, och det är inte heller det mest högkvalitativa hundfodret. Men det är ändå ett av de mest populära och väletablerade varumärken, och de har många olika produkter för hundägare att välja mellan.

Share this post