Rekommendationer

Vad betyder namnet Mollie?

Vad betyder namnet Mollie?

Vad betyder Molly? Namnet Molly är ursprungligen en smeknamnsform av de engelska namnen Margareth och Mary. Mary kommer i sin tur från namnet Maria som kan betyda ’morsk eller trotsig’. Molly är också ett annat namn för drogen MDMA (ecstacy).

När har namnet Mollie namnsdag?

Namnsdag 28 Februari. Alternativ stavning Mollie. Stjärntecken den som är född den här dagen har stjärntecknet Fiskarna.

Var kommer namnet Molly ifrån?

Molly[redigera | redigera wikitext] Molly, Molli är ursprungligen en smeknamnsform av de engelska namnen Margareth och Mary. Namnet Mary i sig är engelsk form av det Arameiska namnet Maria som möjligen betyder ’morsk’ eller ’trotsig’. 2011 bar 675 kvinnor namnet Stavat Molly Molli i Sverige.

Hur många heter Mollie i världen?

1 280 kvinnor heter Mollie i förnamn. Av dessa har 1 170 Mollie som tilltalsnamn. Snittåldern är 9.5 år. Ingen eller högst en man heter Mollie i förnamn.

När har Mollie namnsdag 2021?

Molly har namnsdag den 28 februari.

Hur många i Sverige heter Mollie?

Hur många heter Mollie i Sverige? 1 342 kvinnor heter Mollie i förnamn. Av dessa har 1 230 Mollie som tilltalsnamn. Snittåldern är 10 år.

Finns Molly i almanackan?

Genomsnittsåldern för kvinnor med namnet Molly är 7 år (enligt SCB 2014). Andra som har namnsdagar samma dag är Maisie, Maja, Majli, Manja, Mari, Maria, Mariella, Marielle, Marietta, Mariette, Marion, Marja, Marjatta, Marjo, Mary, May, Mia, Mimmi, Mimmie, Mirja och .

Hur många i världen heter Mollie?

1 342 kvinnor heter Mollie i förnamn. Av dessa har 1 230 Mollie som tilltalsnamn. Snittåldern är 10 år.

Vem har namnsdag den 28 februari?

Februari

Datum Namnsdag
26 februari Torgny, Torkel
27 februari Lage
28 februari Maria, Maja
29 februari (ingen namnsdag) Skottdagen

Vilket land kommer Molly ifrån?

Odd Molly är ett svenskt klädvarumärke grundat år 2002 med en vision att tillverka kläder som symboliserar kvinnlig styrka, mod och kärlek. Våra plagg skapas med största omsorg och kännetecknas av hög kvalitet, färger, mönster, naturliga material och handgjorda detaljer.

Vilken dag har Melvin namnsdag?

Melvin har ingen namnsdag i Sverige.

Vad betyder mitt namn Elsa?

Betydelse: Elsa är ett kvinnonamn som i sin svenska variant är en kortform för ett äldre Elzaby. Elzaby är en form av det ursprungligen hebreiska Elisabeth, som betyder ”Gud är fullkomlighet”.

Share this post