Allmänning

Hur bra ar microringar?

Hur bra är microringar?

Ytterligare en fördel med tejp och microringar/loophair är att man kan skapa en snygg färgnyansering genom att blanda slingor av olika färger. Med weaving slipper man en så kallad ”slingeffekt”, eftersom håret sitter på en träns (en lång gardin av håret) och därför faller inte i separata slingor efter varje tvätt.

Hur länge håller hårförlängning med tejp?

Hur länge din hårförlängning håller beror också på vilken typ av fäste och metod du använt. En permanent insättning kan hålla upp till tre månader och en semi pemanent mellan 6-8 veckor. Med en On & Off metod är hållbarheten till stor del beroende på hur mycket det används.

Vad är microringar?

Microringar är en skonsam metod som innebär att små slingor fästs med microringar. Ringarna har en silikon inre lager, vilket ger en bättre grep samt skadar inte håret.

Hur många gram hårförlängning?

Det är väldigt individuellt men för dig som vill ha en hårförtjockning brukar ca 60-90 gram räcka. Vid en hel hårförlängning brukar det gå åt ca 100-120 gram. Här brukar man få räkna ihop antal paket noggrant så att man får rätt mängd. Oftast innehåller ett paket 20 gram och då behövs det 5 paket tejphår.

Var kan man köpa äkta löshår?

Äkta löshår och hårförlängning online! Välkommen till kategorin Äkta Löshår från Fairwithhair. I denna kategori hittar du äkta löshår av högsta kvalité. Löshår av äkta hår är det rätta valet för dig som har höga krav på kvalitet. Vi har ett brett sortiment av olika typer av äkta löshår, längder, färger och texturer.

Hur sätter man dit löshår?

Såhär gör du för att sätta i håret:

  1. Skapa en horisontell bena med hjälp av en pinnkam och sätt fast ditt hår över benan med en hårklämma. Toupera ditt hår i sektioner.
  2. Fäst clipsen i ditt eget hår genom att böja dem tills du hör ett klick.
  3. Upprepa för de andra delarna.
  4. Klart!

Share this post