Blogga

Vad kostar det att kastrera en ratta?

Vad kostar det att kastrera en råtta?

Prislista – Övriga djur

Prislista – Övriga djur
Bokad tid 45 min 780 kr
Fråga gärna hur lång tid vi har bokat till dig och ditt djur.
Kastration råtta/marsvin, hane 1800 kr
Kastration råtta/marsvin, hona 2420 kr

Kan man kastrera en hamster?

I dagsläget är det fortfarande relativt ovanligt med kastrering små gnagare. Mest förekommande är kastration av hanmarsvin och hanråttor. Ibland händer det dock att vi även får in hamster, chinchilla, degu och flygpungekorre för kastrering.

Hur mycket kostar det att kastrera ett marsvin?

Både honor och hanar kan kastreras, men du behöver givetvis bara kastrera ett av könen för att hindra dina husdjur från att ge dig massvis med marsvinsbebisar. Kastreringskostnader varierar, men ligger oftast någonstans mellan 500 och 1000kr per marsvin.

Kan man kastrera en Dvärghamster?

Hur förökar sig hamstern?

Hamstrar är normalt sett väldigt fertila djur som kan få väldigt många ungar och föröka sig snabbt. De blir könsmogna så tidigt som vid sex veckors ålder och redan då måste man skilja dem åt, inte bara för att undvika oönskade parningar utan även för att förhindra slagsmål.

När ska man kastrera ett marsvin?

Marsvinshannar blir könsmogna från ca 3 veckors ålder och kan kastreras från 4 månaders ålder. Man bör hålla hanen separerad från honor i ca 4 veckor efter operationen, då hanen i denna period kan göra honan dräktig.

Måste man kastrera han marsvin?

Att låta kastrera marsvin handlar inte bara om att ta bort risken att få oönskade ungar. Det ger också flera andra fördelar för både hanar och honor. Minskad risk för många sjukdomar är det viktigaste skälet, särskilt för honorna.

Hur länge kan man lämna råttor ensamma?

Max en natt är vad som gäller för mina iaf.

Share this post