Blogga

Ar Marketplace bra?

Är Marketplace bra?

– Marketplace låter dig köpa och sälja föremål Vi har sett det fungera riktigt bra lokalt eftersom det är så enkelt att se gratis och betalda artiklar som finns runt där du bor – och runt de saker du är intresserad av. Innan Marketplace använde människor Facebook-grupper för att köpa, sälja, handla och byta.

Har Facebook driftstörningar?

Vi har inga aktiva driftstörningar idag. Om du fortfarande upplever problem ber jag dig att kontakta vår tekniska support på nummer 0771-735 300 så hjälper dem dig med en felsökning.

Får man sälja djur på Marketplace?

Djur till salu: Det är inte tillåtet att sälja djur på Marketplace eller i köp- och säljgrupper. Detta omfattar inlägg om djur för adoption. Hälso- och sjukvård: Hälso- och sjukvårdsrelaterade varor är inte tillåtna (exempel: termometrar och första hjälpen-paket).

Hur handlar man säkert på Marketplace?

Att lämna och hämta upp varor hjälper dig att undvika att interagera med personer direkt. Varor med lokal upphämtning omfattas inte av köpskydd. Leverans: Köparen beställer en vara genom betalningsfunktionen för att betala säkert på Marketplace och säljarna skickar varan direkt till köparens adress.

Får man ha budgivning på Marketplace?

Med andra ord har ni ingått ett avtal, vilket inte får brytas. Säljaren begår avtalsbrott genom att ordna en ny budgivning efter att ni slutit avtalet. Som svar på din fråga får säljaren alltså inte göra så här.

Hur lägger man ut en annons på Marketplace?

Så här skapar du en annons för Marketplace:

  1. Gå till Ads Manager och välj bland annonsmålen Varumärkesmedvetenhet, Räckvidd, Trafik, Videovisningar, Leadgenerering, Evenemangssvar, Meddelanden, Konverteringar, Katalogförsäljning eller Butikstrafik.
  2. Välj Destination.
  3. Välj Målgrupp och definiera din inriktning.

Share this post