Trendig

Hur lange sparas konversationer i Teams?

Hur länge sparas konversationer i Teams?

Hur länge är filer och data tillgängliga i Teams?

Objekttyp Varaktighet tillgänglig
Filer som delas i chatten Bestäms av användaren
Kalenderobjekt Bestäms av användaren
Samtalshistorik 30 dagar
Användarplats 90 Dagar

Hur tar man bort en konversation i Messenger?

Klicka på Delete All Messages-logotypen i verktygsfältet, då ska en pop-up komma upp där det står Öppna dina meddelanden. Klicka på den. Nu, när du är i Messenger-läget, ska du se verktyget Delete All Messages överst på skärmen, och kan där välja om du vill radera alla meddelanden eller bara utvalda.

Hur raderar man en konversation i Teams?

Så här tar du bort en chatt:

  1. Öppna Microsoft Teams.
  2. Markera den chatt du vill ta bort.
  3. Öppna menyn Fler alternativ genom att: På Android-enheter trycker du på och håller ned chatten. På iOS-enheter sveper du åt vänster i chatten och trycker sedan på Mer .
  4. Välj Ta bort och bekräfta i den resulterande dialogrutan.

Hur gör man radbrytning i Teams?

Tryck på Skift+Retur om du vill börja på en ny rad Tryck på Skift+Retur för att infoga radbrytningen när du vill börja på ett nytt stycke.

Var sparas Teams chat?

Konversationerna sparas automatiskt i Microsoft Teams och lagras i lagringsmodellen som används av Team. Logga in på sidan Exportera med ditt Microsoft-konto. Välj alternativet för att ladda ned konversationer, filer eller båda och välj sedan Skicka begäran.

Var lagras filer i Teams?

Filer som du laddar upp i en 1:1- eller gruppchatt lagras i OneDrive för företag-mappen och delas endast med personerna i den konversationen. Du kan komma åt dem från fliken Filer i chatten, sidan Filer i Teams och OneDrive-mobilappen. Filer som du laddar upp till en kanal lagras i teamets SharePoint-mapp.

Share this post