Frågor

Ar badsalt bra?

Är badsalt bra?

Det finns många likheter mellan badsalt och badolja då båda mjukgör och återfuktar huden. Fördelen med badsalt är saltets mineraler och näringsämnen som är vårdande för huden. För att få en riktigt mjuk och återfuktad hud går det alldeles utmärkt att använda båda typerna i badvattnet.

Hur mycket badsalt ska man ha?

Det enklaste badsaltet är att hälla 1 dl salt direkt i badet. Saltbad motverkar fet hy, sätter fart och cirkulationen och motverkar klåda och irritation. Men har man torr hud bör man undvika det då saltet torkar ut huden.

Hur används Duscholja?

Droppa några droppar badolja i ett varmt bad för oemotståndligt mjuk och len hud. Är du riktigt torr? Smörj in din handdukstorkade hud med en väldoftande badolja efter duschen för effektiv återfuktning.

Hur använder man en Shower Oil?

Det första steget i ritualen är duscholjan, som rengör huden och ger den en extra härlig behandling med ett tunt lager av djuprengörande oljor. Kroppsoljan appliceras på fuktig hud i duschen för att mjuka upp huden och på så vis förbereda huden för nästa steg.

Vad är Kannibaldrog?

MDPV, nätdrogen som också kallas badsalt eller kannibaldrogen, blir allt vanligare i Sverige och nu har den alltså drogen även blivit ett återkommande problem i Norrbotten. Men det är inte bara ambulanspersonal i Piteå som berättar om rädslan då de utsätts för hot och våld av unga personer påverkade av kannibaldrogen.

Att få koppla av efter en stressig dag med ett avkopplande och varmt bad med ett härligt badsalt är något många uppskattar. Saltet hjälper även till med att mjuka upp stela muskler och leder samt ger torr hud bra återfuktning.

Vad är badsalt gjort av?

Badsalt är vanligen en blandning av natriumbikarbonat (soda och bakpulver), natriumsulfat och natriumklorid (vanligt koksalt). Badsalt används för kroppsbad eller fotbad. Saltet är mjukgörande för huden.

Share this post