Blogga

Hur lange haller en Soldusch?

Hur länge håller en Soldusch?

– För att färgen skall hålla så länge som möjligt rekommenderar vi att du återfuktar din hud med lotion varje dag. Ju oftare du återfuktar din hud efter behandlingen, desto finare och jämnare bleknar din tanning. – Färgen håller i genomsnitt cirka 1 vecka om du tar hand den enligt våra rekommendationer.

Är det farligt med Spray tan?

Nej, brun utan sol är ofarligt. Det verksamma ämnet som gör huden brun kallas DHA och det är en naturlig sockerart, alltså inget som är farligt för varken hälsan eller huden. När det kommer i kontakt med det yttersta hudlagrets aminosyror sker en harmlös reaktion som gör att huden blir mörkare.

Hur lång tid tar det att göra Spraytan?

En behandling varar i ca 6-9 dagar. Hållbarheten beror såklart på skötsel & hur pigmentet i kroppen tar upp färgen. Tränar man & svettas ovanligt mycket håller det inte lika länge. För att behålla den gyllene färgen bör behandlingen upprepas minst en gång i veckan.

Vad ska man ha på sig under Spraytan?

Under behandlingen:

  • Tänk på att sätta på dig mörka, löst sittande kläder. Ingen makeup, parfym eller deo.
  • Du bör ej bära smycken under behandlingen, dessa kan bli missfärgade. Under behandlingen står du i underkläder/bikini, helst mörka. Smörj in naglar med fet kräm, för att undvika missfärgning.

Kan man sova med Spraytan?

Svar: Våra färger är snabbverkande, man kan därför skölja av dem efter 1-6h. Vi brukar dock rekommendera att vänta minst 3-6 h för bästa resultat. Desto längre färgen verkar innan man sköljer av den, desto mörkare blir resultatet. Vi rekommenderar inte att man sover med färgen.

Kan man ha smink när man har Spraytan?

skötselråd. Undvik vatten så länge som din verkningstid pågår (2–8 timmar). Använd ej smink, parfym eller lotion innan du sköljt av din spraytan. Vid första sköljningen så använd bara ljummet vatten.

När ska man skölja av Spraytan?

EFTER BRONZING. Våra produkter och spraytanvätskor är snabbtorkande och snabbverkande, vilket gör att du kan duscha av dig överflödsfärgen redan efter 1-6 timmar. Vanligast är att vänta ungefär 5 timmar innan första duschen – då får du mycket pigment men ett naturligt resultat.

Vad får man inte göra innan Spraytan?

Peela kroppen innan för ett jämnt och hållbart resultat. Obs, använd inte en peeling som innehåller olja. Undvik att bära deodorant, parfym eller hudkräm när du ska sprayas. Om du önskar att raka benen eller liknande, gör det innan behandling för att undvika att slita på färgen.

Hur länge ska man ha Spraytan innan man duschar?

Hur länge ska man vänta innan man duschar efter Spraytan?

Efter behandling: -Vänta med att duscha 8-12 timmar. – Tag med mörka och löst sittande kläder, gärna i bomull. behandling. -Tänk också på att undivka nedanstående till dagen efter din behandling: Solarium, krämer, smink, deo, parfym.

Vad innebär Halvkropp Spraytan?

Spraytan Halvkropp är en behandling där du kan välja att sraya överkroppen eller underkroppen. Spraytan är en skonsam metod för att snabbt få en jämn och fin bränna med hjälp av en ekologisk vätska som sprayas på kroppen.

Share this post