Allmänning

Hur sager jag upp mitt discovery+ konto?

Hur säger jag upp mitt discovery+ konto?

7.3 Du kan hantera inställningarna för ditt discovery+-abonnemang i Kontoinställningar i discovery+-tjänsten (https://www.auth.discoveryplus.fi/my-account).

Hur logga in på Discovery Plus?

För att logga in:

  1. Öppna discovery+-appen.
  2. Tryck på ”Konto”
  3. Välj ”Logga in”
  4. Fyll i ditt användarnamn och lösenord.

Kan inte logga in på discovery+?

Fyll i e-postadressen som du har registrerat. Du kommer att motta ett mail med en länk som du kan använda för att återställa ditt lösenord. Om du har gjort ovanstående men inte har mottagit något mail, så kan det vara att du har fyllt i en annan e-postadress än den som du har registrerat på discovery+.

Hur loggar man in på Discovery på tv?

Hur tittar jag på discovery+? Discovery+ App tillgänglig att ladda ner via App Store (iOS) och Google Play (Android). Även vissa Smart TV-apparater har appen förinstallerad eller tillåter att man kan ladda ner den. Sök på din TV.

Hur installerar man Discovery plus på tv?

Installera Discovery Plus Tryck bara på mittknappen så börjar installationen. När Discovery Plus har installerats på din Samsung Smart TV kan du fortsätta Öppna det, eller Lägg till hem så att du enkelt kan komma åt den från din startskärm nästa gång du slår på din Samsung Smart TV.

Kan inte uppgradera Discovery Plus?

Gå till www.discoveryplus.com/se/my-account i din webbläsare och logga in på din användare om du uppmanas att göra detta. 2. I abonnemangsöversikten till vänster på skärmen trycker du på ”Ändra plan”. Tryck på ”Ändra abonnemang”, under den typ av abonnemang du vill byta till.

Vilket abonnemang för att se OS 2022?

Vinter-OS avslutas 20 februari med damernas masstart i längdskidor, 30 km. OS 2022 går inte att streama gratis utan det krävs abonnemang på discovery+. Vill du se alla sändningar från OS rekommenderas paketet ”Sport” för 179:–/månad.

Share this post