Allmänning

Vad kostar en Mercedes husbil?

Vad kostar en Mercedes husbil?

Mercedes Marco Polo kostar från 632.400 kronor.

Vad kostar en Mercedes Sprinter?

Det blir också första gången Sprinter går att beställa som framhjulsdriven, utöver de bakhjuls- och fyrhjulsdrivna alternativen. Priserna startar från 246.000 kr exkl moms.

Vilka husbilar har Mercedes chassi?

HYMER B-klass MasterLine I är den husbil bland husbilarna som förenar förstklassig teknik utan kompromisser och ikonisk design på nya Mercedes Benz-chassit.

Hur hög är en Hymer husbil?

Tack vare den nedsänkta chassiramen är övergolvet jämnt i hela bodelen, det ger en generös, genomgående ståhöjd på 2,04 meter. Genom det långa axelavståndet går det att förverkliga den öppna planlösningen med soffa-soffa i HYMER Tramp 685/695 med stort bord vid en totallängd för fordonet på 7,4 m.

Vad väger en Mercedes Sprinter?

Även om Mercedes Sprinter i de allra flesta fall säljs som lätt lastbil med totalvikt upp till 3,5 ton så finns det många som har behov av att kunna lasta ännu tyngre. Lagom till sommaren kommer Sprinter med upp till 5,5 tons totalvikt och med en lastförmåga på upp till 3,4 ton.

Är Hymer en bra husbil?

Hymer husbilar är för många synonymt med bara ”husbil”. För Hymer är en sådan självklar tillverkare som liksom alltid har synts på våra vägar. Detta innovativa, tyska kvalitetsmärke har sett till att stå för kvalitet, komfort och kult, sedan 1957.

Var tillverkas Hymer husbilar?

Hymer i Bad Waldsee, Tyskland, är en tillverkare av husbilar och husvagnar. Företaget är känt för sin Hymermobil. Erwin Hymer skapade företaget. Man började tillverka husvagnar 1957 och 1972 började tillverkningen av husbilar – Hymermobil.

Är frankia en bra husbil?

Frankia har gjort sig kända som ett premiumfabrikat med husbilar i den övre prisklassen. Till skillnad från många andra lyxigare tillverkare så är de inte rädda för nya innovationer och planlösningar.

Var tillverkas frankia husbilar?

Vi är stolta över varje Frankia som produceras i vår fabrik i Marktschor- gast. Samtliga Frankia som byggs i fabriken är anpassade efter kundens önskemål.

Share this post