Ny

Ar Travellink sakert?

Är Travellink säkert?

Jag vill varna alla för Travellink! Boka inte med detta skitbolag då dem inte tar ansvar för inställd resa. Dem svarar inte på mails och det nummer som finns att kontakta dem så får man stå i kö i ca: 1 timme och då blir man kopplad till något team i Indien som pratar svår engelska att förstå.

Hur kontaktar man Travellink?

Travellinks kundtjänst telefonnummer: 0770-456-470.

Har någon fått tillbaka pengar från Travellink?

Nu har vi väntat i över ett år på att få tillbaka våra pengar. Vi har ringt och blivit lovade att pengarna är på väg minst 10 gånger. Flygbolaget Air India betalade pengarna till Travellink den 7/12 2021 så jag förstår inte varför vi inte kan få våra pengar tillbaka. Det är över 4000Euro.

Är Skyscanner pålitliga?

bra verktyg for att hitta flyg snabbt Har olika filter som hjalper att ge mig mer inflytande over vad jag letar efter – flyg som avgar efter ne viss tid, utan byten, via en specifik stad. Tummen upp!

Hur checkar man in på Travellink?

Online-incheckningen är öppen från och med 48 timmar innan avgång fram till 90 minuter innan planet lyfter. När du checkar in via nätet behöver du ange ditt namn och din bokningsreferens. Du kan sedan välja sittplats på planet, lägga till incheckat bagage samt själv skriva ut ditt boardingkort.

Är Mytrip bra?

Varning för detta företag! När vi kom vidare till betalningen så laddade sidan i evigheter och vi fick ingen bokningsbekräftelse eller något på våra flygbiljetter. Det kom bara upp att något blev fel på sidan. Trots det har pengar dragits från kontot. Försökte ringa Mytrips kundservice.

Köp inte biljetter från Travellink!! Branschens mest oseriösa reseoperatör – om man ens kan kalla dom för det. Jag köper ett paket med flyg och hotell som jag tillslut ändar upp med att behöva avboka själv hos flygoperatören när jag inte kan resa pga sjukdom.

Kan man avboka Wizzair?

Du kan avboka din bokning och kreditera hela värdet av din betalning för respektive flyg i form av Wizz-kredit på ditt WIZZ-konto. Du kan använda den här krediten för att köpa andra Wizz Air-flyg/-tjänster i framtiden.

Vad är Wizz Flex?

Tjänsten kan köpas som en enskild tjänst eller som en del av WIZZ Plus-paket. Som separat tjänst kan WIZZ Flex köpas på en pasagerarbasis. Vid tur-och-returflyg kommer köpet av WIZZ Flex tillämpass på bägge flygem (utresan och hemresan) och serviceavgiften kommer att beräknas baserat på antalet passagerare och flyg.

Share this post