Blogga

Vad tjanar man pa spa?

Vad tjänar man på spa?

25 900 kronor. Medellönen är ett snitt mellan alla personers lön i yrket, alltså summan av alla löner delat med antalet personer.

Hur är det att jobba på spa?

För att trivas i rollen som SPA-medarbetare behöver man vara serviceinriktad och kunna arbeta lika bra självständigt som i grupp. Du bör ”brinna” för god service och ha mycket hög social kompetens. Många gånger kan tempot vara högt och då gäller det att du är flexibel i ditt sätt att utföra arbetsuppgifterna.

Hur många span finns det i Sverige?

Vi uppskattar att det finns drygt 200 dagspan som i olika omfattning ägnar sig åt spaverksamhet. En uppskattning är att deras totala omsättning ligger kring 500 miljoner. Det är dock inte möjligt att säga hur mycket av detta som är ren spaförsäljning.

Vad gör en hud och spa terapeut?

Som SPA-terapeut jobbar du med människor. Du gör olika behandlingar och får folk att slappna av. Som SPA-terapeut får du göra en massa olika saker och det är inte ovanligt att du har utbildningar i flera olika behandlingar och tekniker.

Vad ha på sig på spa?

Yukata och tofflor är klädkoden på spa och det har du på dig när du rör dig i våra lokaler. Under har du badkläder. Är du hotellgäst, byter du om till yukata och tofflor på rummet och har badkläder under. Du får också en korg med en mugg, tvättlapp och handduk.

Vad gör man som hotellchef?

Som Hotellchef har du det övergripande ansvaret för driften av verksamheten på hotell inom Reception och Housekeeping. Hotellchefen har budgetansvar och sitter ofta också med i en ledningsgrupp där man bidrar till utvecklingen av hotellet. Hotellchefen rapporterar oftast direkt till hotellets direktör.

Hur mycket kostar en timmes massage?

Prissättning är viktigt som massör. Som massör arbetar du med att ta betalt för i snitt 60 minuter arbete. Ofta ligger en massage på 550 – 800kr/timme. För specialmassage kan timpriset vara högre.

Share this post