Ny

Varfor blir TikTok konto sparrat?

Varför blir TikTok konto spärrat?

I den här enorma listan informerar TikTok oss om att vårt konto kan stängas av av olika skäl, till exempel: Att inte ha uppnått lägsta ålder på 13 år. Om du har ljugit om din ålder och plattformen får reda på det, kan du börja glömma bort ditt TikTok-konto.

Hur kommer jag åt mitt ATG-konto?

I webbläsare. Högst upp till höger på ATG.se hittar du Logga in, klicka på knappen för att logga in på ditt ATG-konto. Beroende på hur du har registrerat ditt ATG-konto har du olika alternativ för att logga in: Har du registrerat dig som kund med BankID kan du endast logga in med hjälp av ditt BankID.

Varför kan jag inte logga in på ATG?

Ett misslyckat inloggningsförsök kan bero på ett flertal olika anledningar. Det vanligaste fallet är att du själv har råkat skriva in fel lösenord i samband med att du loggar in. Har du nyligen ändrat lösenordet? Har du caps lock påslaget på ditt tangentbord?

Hur tar man bort en blockering på TikTok?

hur tar jag bort och blockerar tiktok -följare?

  1. Öppna TikTok -appen på din Android- eller iOS -enhet.
  2. Gå till din ”Jag” -sida eller profil och välj ”Följare”.
  3. Välj personen du vill ta bort och välj trepunkts-listikonen längst upp till vänster.
  4. Välj Blockera.

Kan inte logga in med BankID på ATG?

Se till att du har senaste versionen av BankID på din enhet. Fungerar det fortfarande inte behöver du ta kontakt med din internetbank eller BankIDs support.

Hur vet man om man blivit blockad på TikTok?

Det bästa tricket för att ta reda på om du har blockerats på TikTok är att söka efter användaren ifråga i rutan ”Discovery”, om du inte hittar någon sökning när du letar efter den i sökmotorn, kommer du att upptäcka att den har blockerat dig. Du måste slå upp smeknamnet exakt.

Vad händer om man blockar någon på TikTok?

Om användaren skriver in ditt kontonamn i sökfältet kommer de inte att få några träffar. Den blockerade användaren kan inte se något av innehållet som lagts upp på ditt konto, även om det är offentligt eller inte.

Är det problem med ATG?

De senaste veckorna har vi genomfört ett hundratal tekniska förändringar i våra system. I söndags var det en av dessa förändringar som tyvärr drabbade dina och andra kunders möjligheter till att kunna spela hos ATG. Det är åtgärdat nu och förhoppningsvis ska allt fungera igen.

Share this post