Populära

Hur hittar jag min enhet i iTunes?

Hur hittar jag min enhet i iTunes?

I avsnittet Enheter på din Apple-ID-kontosida kan du visa alla enheter som du för tillfället är inloggad på med ditt Apple-ID, inklusive Android-enheter, konsoler och smart-tv-apparater: Logga in på appleid.apple.com* och välj sedan Enheter.

Vad händer om man återställer en iPhone?

En nollställning, eller fabriksåterställning som det också kallas, innebär att du raderar alla data från telefonen och återställer IOS till fabriksinställningar. Du kan nollställa utan att installera om själva operativsystemet, eller totalnollställa genom att ta bort och installera om även systemet.

Hur fungerar Hitta min enhet?

Hitta, låsa och rensa via webben

  1. Besök android.com/find och logga in på Google-kontot. Om du har flera telefoner klickar du på den borttappade telefonen högst upp på skärmen.
  2. En avisering skickas till den borttappade telefonen.
  3. Information om var telefonen finns visas på kartan.
  4. Välj vad du vill göra.

Hur synkar man iPhone till iTunes?

Anslut din enhet till datorn med en usb-kabel och öppna sedan iTunes och välj din enhet. Läs om vad du ska göra om enheten inte visas på din dator. Klicka på Sammanfattning i iTunes-fönstrets vänstra sida. Välj Synkronisera denna [enhet] via Wi-Fi.

Vad är en fabriksåterställning?

När du återställer standardinställningarna raderas all data på telefonen. Data som lagras i Google-kontot kan återställas, men alla appar och data i dem avinstalleras. Försäkra dig om att den data du vill återställa finns i Google-kontot. Läs mer om hur du säkerhetskopierar data.

Varför hittar inte min dator iPhone?

Se till att din iOS- eller iPadOS-enhet är påslagen, upplåst och på hemskärmen. Kontrollera att du har den senaste mjukvaran på din Mac eller Windows-dator. Se till att du har den senaste versionen om du använder iTunes. Om varningen Vill du lita på den här datorn visas ska du låsa upp datorn och trycka på Lita på.

Hur hittar jag min iPhone i datorn?

Du kan använda Hitta min iPhone på iCloud.com för att se den ungefärliga platsen för din iPhone, iPad, iPod touch, Mac, Apple Watch, Beats-produkt eller dina AirPods om Hitta har aktiverats och enheten är online. Logga in på Hitta min iPhone genom att gå till icloud.com/find.

Hur Parkopplar man iPhone med dator?

På enheten som du vill ansluta till går du till Inställningar > Mobilnät > Internetdelning eller Inställningar > Internetdelning och ser till att det är aktiverat. Bekräfta sedan wifi-lösenordet och namnet på telefonen. Stanna på den här skärmen tills du har anslutit din andra enhet till wifi-nätverket.

Kan inte ansluta mobilen till datorn?

Om det inte visas någon Android-telefon eller bärbar dator, eller om det visas ett frågetecken eller utropstecken bredvid ADB-, HDB- eller MTP-drivrutinen under Android-telefonen eller bärbara datorn, indikerar det att drivrutinen är onormal. I detta fall måste du ställa in drivrutinen igen.

Hur hittar jag mitt barns iPhone?

Du kan till och med hjälpa dina familjemedlemmar att hitta enheter som saknas i Hitta min iPhone. Om enheten har iOS 13 eller senare kan du dela din platsinformation med vänner eller familjemedlemmar i appen Hitta. Om din Apple Watch har watchOS 6 kan du använda appen Hitta personer.

https://www.youtube.com/watch?v=xGBskFHlUN4

Share this post