Blogga

Hur for man over pengar fran ett konto till ett annat?

Hur för man över pengar från ett konto till ett annat?

Överföring

  1. Gå in på Betala och överför.
  2. Om du för över mellan egna konton, fyll i konton, belopp och överföringsdag och klicka på Lägg till överföring.
  3. Om du för över till andra konton/banker väljer du avsändarkonto och mottagarkonto om du redan har mottagaren registrerad.

Hur för man över pengar till ett annat konto Swedbank?

När du ska föra över pengar till Swedbank och clearingnumret börjar på 8 anger du det femsiffriga clearingnumret och därefter kontonummer, totalt 15 siffror. Ange inga streck (-) eller punkter (.) Om kontonumret har färre siffror fyller du på med nollor mellan clearingnumret och kontonumret.

Hur gör man en överföring till andra konton?

Välj ”Betalningar” och ”Betala” för att göra en överföring/betalning till andra konton. Ange kontonummer och välj ”Betalningstyp/bank”. Välj ”Betalningar” och ”Överför” för att göra en överföring mellan egna konton.

Vad innebär överföringar mellan banker och bryttider?

Överföringar mellan banker och bryttider Överföringar till konton i SEB görs normalt direkt. När överföringar till andra banker blir tillgängliga för mottagaren beror på vilken tid du gör din banköverföring. En vardag innebär alla dagar förutom lördag, söndag, midsommarafton, julafton, nyårsafton eller andra allmänna helgdagar.

Hur gör jag en överföring/betalning?

Hur gör jag en överföring/betalning? Välj ”Betalningar” och ”Inrikesbetalningar & överföringar” för att betala och överföra till andra konton. Välj ”Överföring eget konto” för att göra en överföring mellan egna konton. Välj ”Vardagsärenden”, ”Betala och överföra” och ”Överföring andra konton” för att göra överföringar till andra konton i Nordea.

Så för du över pengar mellan dina konton

  1. Logga in i bankappen.
  2. Tryck på menyraden (tre streck).
  3. Tryck på Konton och kort.
  4. Placera fingret på från-kontot och dra fingret till till-kontot.
  5. Fyll i belopp och tryck på Överför.
  6. Klar!

Hur lång tid tar det att föra över pengar från Swedbank till Swedbank?

En omgående överföring som är godkänd efter kl. 13.00 är tillgänglig på mottagarens konto nästa helgfria vardag. Omgående överföring kan inte tas bort.

Share this post