Ny

Vad ar Kabinklass?

Vad är Kabinklass?

Kabinklass innebär i vilken kabin du sitter i på flyget, den berättar ingenting om vad du betalat för din flygbiljett eller hur många poäng du tjänar på flygningen. Det gör i stället bokningsklassen (olika bokstäver A-Z som beskriver vad du har betalat för). Antalet poäng tilldelas baserat på biljettens pris.

Vad är SAS Business Smart?

SAS Business Smart är det bästa alternativet om du vill ha en smidig resa och vill komma fram utvilad och väl förberedd för det som väntar. Om nödvändigt kan du boka om mot en extra avgift. SAS Business Smart är återbetalbar mot en avgift.

Hur man flyger gratis?

Flyg Gratis – Med SAS Eurobonus & American Express

  1. Få en flygande start på ditt resande!
  2. Samla SAS Eurobonuspoäng på allt du handlar!
  3. 2-4-1 Vouchern är din biljett för billiga resor.
  4. American Express Elite – Om du vill resa mycket.
  5. Du behöver inte flyga mycket för att flyga gratis.
  6. Eurobonus hit och dit.

Vad betyder Standardbokning och Lightbokning?

Vid lightbokning köper du vår mest avskalade flygbiljett. Vid alla typer av frågor, ändringar eller bokning av exempelvis bagage eller seating, så tillkommer ytterligare förmedlingsavgifter utöver flygbolagens kostnader och ordinarie avgifter. Välj standardbokning för att slippa förhöjda förmedlingsavgifter.

Vad kostar det att boka om en flygbiljett SAS?

Du kan ändra de flesta av våra biljetter mot en avgift. När du ändrar till en biljettyp med ett högre pris måste du betala mellanskillnaden och eventuella avgifter. Avgift från 600 DKK/NOK/SEK, 65 EUR, 80 USD per person och flyg.

Vad kostar namnändring SAS?

Namnändring: Om flygningen utförs av SAS kan du ändra namnet fram till 24 timmar före avresa, mot en avgift på 150 SEK. Namnändring är inte tillåten om flygningen utförs av ett Star Alliance-partnerflygbolag.

Share this post