Populära

Hur mycket tjanar ni pa affiliate?

Hur mycket tjänar ni på affiliate?

Hur mycket du tjänar också beror på hur mycket provision du får för det du säljer. I vissa nischer med lägre marginaler och mindre provisions-procent så kanske du endast får ett par procent provision per sak du säljer (exempelvis om du är affiliate för böcker eller liknande).

Vad gör Adtraction?

Vad är affiliatemarknadsföring? Adtraction. Brands Välkända varumärken i ett stort antal branscher, från e-handel till finansiella tjänster. Mediebyrå Adtraction kan hjälpa er att bredda era kunders partnerprogram.

Vad är Trackinglänk?

Vi skickar ett SMS med trackinglänk och pinkod. Du hämtar ut ditt paket med pinkoden, utan att behöva stå en endaste sekund i kö hos postombudet.

Vad är affiliate länk?

Vad är ett affiliatenätverk? Affiliatenätverket fungerar som en länk mellan annonsörer och affiliates. Nätverket erbjuder teknik för att spåra de transaktioner som affiliates förmedlar till annonsören, men tillhandahåller även support och betalningslösningar.

Hur fungerar adtraction?

Adtractions cookie gör det möjligt att spåra om besökaren genomför ett köp på hemsidan. När en konvertering skett, hamnar besökaren på en specifik landningssida. Inom e-handel brukar detta vara tacksidan, det är på tacksidan som en pixel notifierar Adtraction att ett köp genomförts.

Vad gör en affiliate?

Affiliates. Affiliates kallas ofta för publicister eller publishers och utgör själva grundstenen i metoden som tillåter annonsörer att sprida sitt innehåll över t. ex. bloggar, vouchersajter, cashbacks, e-mail och i princip alla andra trafiktyper.

Vad är affiliate marknadsföring?

Affiliatemarknadsföring dök upp snabbt på internet och idén är ganska enkel. Det handlar om att ta hjälp av webmasters för att nå ut med sin produkt eller tjänst och betala för resultat (på ett eller annat sätt). Ett vanligt exempel är flygresearrangörer som betalar för varje bokning du kan ordna från din reseguide.

Share this post