Rekommendationer

Hur mycket kostar en jetski?

Hur mycket kostar en jetski?

Från 64 900 kr kan du upptäcka en unikt prisvärd, kompakt, bränslesnål och lätt vattenskoter. Rolig att köra och lätt att bogsera och förvara.

Hur mycket bränsle drar en vattenskoter?

Med en toppfart på upp till 80km/ h och bränsleförbrukning på ca 7-8 liter / tim.

Hur mycket väger en jetski?

SPARK är rolig att köra och lätt att bogsera med de flesta mindre bilarna….SPARK 2 up.

Fordonets längd 279 cm / 110″
Höjd 104.5 cm / 41.1″
Torrvikt 423 lb / 192 kg**

Måste man ha körkort för att köra vattenskoter?

Från och med 1 maj 2022 gäller krav om förarbevis för att framföra vattenskoter. För att kunna utbilda sig och få köra vattenskoter krävs det även att man har fyllt 15 år.

Hur ofta ska man serva en vattenskoter?

Kör ett år eller 50 timmar före första oljebytet. Därefter krävs bara ett oljebyte per år. I bruksanvisningen finns checklistor för det underhåll som krävs. Vissa punkter kan du åtgärda själv, medan andra måste utföras av en auktoriserad Sea-Doo-återförsäljare.

Hur mycket väger en vattenskoter?

Eftersom skotern också är förhållandevis lätt (ca 190 kilo) är den inte bara rapp i svängarna utan också lätt att sjö– och torrsätta med trailer. Möjligheterna är många.

Hur mycket väger en Sea Doo spark trixx?

SPARK TRIXX 2 up

Fordonets längd 305 cm / 120″
Fordonets bredd 118 cm / 46.4″
Höjd 107 cm / 42.1″
Torrvikt 428 lb / 194 kg

Hur snabbt kan en vattenskoter gå?

Det gamla rekordet på 106 miles per hour började bli irriterande gammalt när Miakel Gonzalez slog till och pressade upp sin minst sagt extrema vattenskoter i 112 mph. Det motsvarar 180,25 km/h eller 97,33 knop och det var många som hade på känn att det gamla rekordet skulle slås denna dag.

Vad är VTS på vattenskoter?

Detta unika tillbehör gör att du kan höja skoterns nos högre, eller begrava den djupare i vattnet. VTS-systemet med utökat inställningsområde dubblerar justeringsområdet jämfört med våra ordinarie variabla trimsystem.

Vad kostar det att försäkra en vattenskoter?

Utan en försäkring får du annars ingen ersättning om din vattenskoter blir stulen, och så vidare. Snittpriset på de vattenskoterförsäkringar som förmedlats under 2020 via oss på Insplanet, ligger på 4 013 kronor.

Share this post