Frågor

Varfor heter Tareq Taylor i efternamn?

Varför heter Tareq Taylor i efternamn?

Tareq Frank Daoudi Taylor, född 30 juli 1969 i Malmö, är en svensk krögare, TV-kock och kokboksförfattare….Tareq Taylor[redigera | redigera wikitext]

Tareq Taylor
Tareq Taylor.
Yrke/uppdrag Krögare, tv-kock, föreläsare
Känd för Tv-kock i Trädgårdsfredag, Go’kväll och Sommarlov

Var är Tareq Taylor född?

MalmöTareq Taylor / FödelseortMalmö är Sveriges tredje största tätort med över 325 000 invånare huvudsakligen belägen i Malmö kommun i Skåne län, men även innefattande Arlöv i Burlövs kommun och en mindre del i Lomma kommun. Malmödelen av tätorten utgör centralort i Malmö kommun, medan Arlöv utgör centralort i Burlövs kommun. Wikipedia

Hur blev Tareq Taylor känd?

Han har setts i de uppskattade tv-programmen Tareq Taylor´s Nordic Cookery (BBC/TV4), Trädgårdstider(SVT) och Lyckomaten (SVT). Tareq vann Kockarnas kamp 2017 (TV4) och fick samma år utmärkelsen Bästa Malmöambassadör. Han lagade mat till de medverkande Stjärnorna på slottet (SVT) år 2018 och 2019.

Vem är Tareq Taylors nya kärlek?

Svt:s julvärld Tareq Taylor har haft ett tumultartat kärleksår: först skilsmässa och nu en ny relation med träningsprofilen Sofia Ståhl. 2021 har varit ett minst sagt stormigt kärleksår för Tareq Taylor.

Är Tareq och John Taylor bröder?

För övrigt är John Taylor och tv-kollegan Tareq Taylor inte släkt. ”Vi har bara samma efternamn”, skrattar John. ”Men däremot är jag nummer 8 i en syskonskara av 9. Och nu är jag svensk medborgare!

Vem är tareqs nya tjej?

Vem dejtar PT Fia?

Sofia ”Pt-Fia” Ståhl. Träningsprofilen Sofia ”Pt-Fia” Ståhl, 33, och stjärnkocken Tareq Taylor, 52, har hittat kärleken i varandra, enligt flera uppgifter till Hänt, som bekräftas av källor till Expressen. Duon har tidigare arbetat tillsammans och synts i tv ihop i SVT:s livsstilsprogram ”Lyckomaten”.

Share this post