Frågor

Vad ar Vardkonsult?

Vad är Vårdkonsult?

Vad är en konsultläkare? Stafettläkare, resursläkare, bemanningsläkare, konsultläkare och hyrläkare är olika benämningar på samma sak – nämligen att man är en läkare som arbetar via ett privat bemanningsföretag som LäkarLeasing. Stafettläkare och bemanningssjuksköterskor kan även kallas vårdkonsulter.

Vad tjänar en konsult undersköterska?

Din lön som hyrsjuksköterska på Medkomp ligger på mellan 45 000 sek och 60 000 sek. Vilken den blir baseras på din kompetens och erfarenhet. Faktorer som geografisk placering av tjänsten, omfattning och uppdragets längd påverkar också din lön.

Har Bonliva kollektivavtal?

Har ni kollektivavtal? Vi har kollektivavtalsliknande lösningar, som är anpassade efter hur ditt liv ser ut just nu, som vi erbjuder alla våra konsulter så att du alltid ska kunna känna dig trygg i alla situationer.

Vad betyder undersköterska konsult?

Det innebär att du jobbar ute hos några av våra kunder som anställd hos oss eller som egen konsult. Du får möjlighet att utvecklas inom din yrkesroll på ett företag som är i behov av din kompetens. Vi erbjuder självklart både korta och längre uppdrag, helt beroende på dina önskemål och kundens behov.

Vad är konsult undersköterska?

Som undersköterska inom bemanning på Bonliva erbjuds du: Skräddarsydda jobbuppdrag utifrån din kompetens, livssituation och tillgänglighet. Möjligheten till ett givande och utvecklande jobb, på hel eller deltid. Tillgängliga kontaktpersoner som lyssnar in behov och önskemål.

Vilket bemanningsföretag är bäst för sjuksköterskor?

Bonliva kammar hem förstaplatsen i underkategorin ”bemanningsföretag” i den årliga undersökningen ”Sveriges Bästa Arbetsgivare – fler än 250 anställda”, som utförs av Employer Branding-företaget Universum och vi kan därför kalla oss ”bästa bemanningsföretaget för sjuksköterskor”.

Share this post