Frågor

Finns gula sidorna?

Finns gula sidorna?

Det är 20 år sedan telefonkatalogen hamnade på internet. De vita sidorna, med nummer till privatpersoner, försvann 2012 och två år senare skrotades även de gula sidorna och därmed den hela tryckta rikstäckande telefonkatalogen.

Varför annonsera på Eniro?

Vill du slippa tänka på digital marknadsföring? Utifrån insikten att småföretagare inte hinner eller orkar ta hand om sin digitala marknadsföring har Eniro byggt upp sitt nya B2B-erbjudande. En one-stop-shop för digitala marknadsföringstjänster, så enkla att vem som helst kan använda dem.

När försvann telefonkatalogen i Sverige?

För den som önskade kunde från och med 1998 även få “katalogen” på cd-rom med tre utgåvor per år. År 2000 tog Eniro över produktionen av telefonkatalogen som nu alltså försvinner för gott – efter 136 år av trogen tjänstgöring i kommunikationens namn.

Hur ofta uppdateras Mrkoll?

Varje vecka uppdaterar, raderar och adderar vi hundratusentals uppgifter. Vi rensar bort inaktuella uppgifter, publicerar nya adresser och telefonnummer eller döljer personer som nyligen fått skyddad identitet. Vi tror att en transparent och lättillgänglig tjänst för information underlättar för många.

Hur fungerar Eniro?

Eniro På sjön kommer i en gratisversion och en PRO-version (för prenumeranter). Gratisversionen ger användaren fri tillgång till sjökort för Sverige, Norge och Finland, GPS-position på kartan och möjligheten att låsa båtens position på skärmen.

Varför är jag inte med på hitta?

Varför finns mitt nummer inte hos Hitta och andra nummerupplysningstjänster? Sedan 2018 skickar vi inte längre nya telefonnummer till nummerupplysningstjänster per automatik. Så om du vill att ditt nya nummer ska synas på till exempel hitta.se och Eniro måste du aktivt välja det.

Hur får man telefonkatalog?

Det är 20 år sedan telefonkatalogen hamnade på internet. De vita sidorna, med nummer till privatpersoner, försvann 2012 och två år senare skrotades även de gula sidorna och därmed den hela tryckta rikstäckande telefonkatalogen. Nu är det helt slut.

Vad var rosa sidorna?

Åren 1987-1991 infördes färgade sidor även för den alfabetiska företagsdelen (rosa), kommuninformation (grön), hälsovård (blå) samt kartor och postnummerförteckning (röd). År 1988 bestod Televerkets telefonkatalog av 34 delar, i 28 regioner.

När slutade man dela ut telefonkataloger?

När försvann gula tidningen?

Eniro AB strävade efter att utveckla internetdelen av varumärket och den tryckta tidningen lades ner. Sista numret av tidningen kom ut den 8 december 2006.

Share this post