Populära

Vad ar enligt dig det basta med att jobba har?

Vad är enligt dig det bästa med att jobba här?

Det bästa med mitt jobb är att jag får vara med och forma framtiden samtidigt som jag visar människor att alla kan vara kreativa och att deras kunskaper och tankar spelar en roll när man jobbar med innovation.

Hur är det att jobba på Essity?

En mycket trevlig arbetsplats Högt tempo och väldigt seriösa medarbetare. Det är kul att jobba för Essity. Jag har stort förtroende för Essity och de har det för mig. Man har eget ansvar i att utföra sitt arbete och också att sköta sina arbetstider.

Vad gillar du mest med ditt jobb?

10 egenskaper som kollegerna gillar mest

  • Att du har en positiv inställning till jobbet.
  • Att du tar eget ansvar.
  • Att du är hjälpsam.
  • Att du har humor.
  • Att du levererar resultat.
  • Att du kan ge konstruktiv kritik.
  • Att du är omtänksam.
  • Att du ger beröm till andra.

Vem äger Essity?

Essity

Historia
Ägare AB Industrivärden (29,9% av rösterna) Norges Bank Investment Management (6,8% av rösterna) AMF Försäkring & Fonder (5,3% av rösterna) MFS Investment Management (2,7% av rösterna) Swedbank Robur Fonder (2,0% av rösterna) (2020-03-31)

Är arbete bra för hälsan?

– Arbete är bra för hälsan. Det skapar mening, strukturerar tiden, ger status och identitet. Dessutom uppmuntrar det till aktivitet och kreativitet, sa Eva Vingård, professor i arbets- och miljömedicin när hon presenterade kunskapsöversikten vid ett seminarium nyligen.

Vad är arbetsrelation?

Bra arbetsrelationer skapas genom både anställdas och ledares förmåga att anpassa sig och matcha deras beteende i förhållande till personliga och situations faktorer såsom arbetsuppgifter och sociala förmågor (Bertlett, 2011).

Varför tror du att det här jobbet passar dig?

Tips på svar – Jag gillar det här företaget/organisation eftersom att det är ett stort/seriöst/välkänt… berätta varför du tror att det är ett bra företag – ge exempel. Det visar på att du är intresserad och påläst. Att prata positivt om företaget/organisationen skadar inte.

Vad uppskattar du mest med din arbetsplats?

Bra kollegor och givande arbetsuppgifter är några av de komponenter som svenskarna värderar högst när det kommer till trivsel på arbetsplatsen. Det visar en ny undersökning från Yougov. Vi tillbringar en stor del av vår vakna tid på jobbet och hur vi trivs där påverkar också vårt välmående i det stora hela.

Hur ska en professionell arbetsrelation vara?

Som anställd kan man känna att chefen ofta ställer många krav på en. Men det är viktigt att komma ihåg att medarbetaren också får ställa krav på sin chef – särskilt när det kommer till att förbättra arbetsrelationer. Samtidigt är det viktigt att båda parter är tydliga med sina förväntningar av varandra.

Share this post