Ny

Vad ar basta skarmskyddet?

Vad är bästa skärmskyddet?

Skydda inte bara telefonen utan även dig själv – Glass Elite VisionGuard+ är ett lite annorlunda skärmskydd som minskar bakterier som klänger sig fast på skärmen med 99,99 procent. Det gör den via en antimikrobiell teknik som tar kol på alla bakterier vi kan fånga upp från toalettbesök och mycket annat.

Hur sätter man på ett skärmskydd?

Applicering av skärmskydd steg för steg

  1. Packa upp monteringskit.
  2. Torka skärmens yta med fuktiga duken.
  3. Torka skärmen med mikrofiberduken och avlägsna damm med klistermärket.
  4. Lösgör försiktigt glaset från skivan och inpassa glaset med skärmens sensorer.
  5. Ifall glaset lägger sig dåligt, omplacera det försiktigt innan fästning.

Hur tar man bort skärmskydd på mobilen?

En bit silvertejp, maskerinstejp och även en plåster, klistra på skärmskyddskant och lyft. Fungerar varje gång och fungerar även på glasskydd.

Hur fungerar skärmskydd?

Ett skärmskydd i härdat glas, eller tempered glass, är precis som det låter en glasskiva som läggs över din skärm. Det skyddar bra mot skador och repas inte lika lätt som skärmskydd i plast. Känslan mot skärmen kommer att vara precis lika bra som utan ett skärmskydd tack vare glasets släta yta.

Vad är Copter Spray?

De som spraylimmas, till exempel Copter och Invisible Shield, är av mjuk plast medan de billigare utan spray, till exempel Screen Shield, består av en styvare plast. De spraylimmade är lättare att gnugga på plast genom att du kan flytta dem en aning när du sätter fast dem.

Vem monterar skärmskydd?

I våra varuhus hjälper vi dig att applicera ditt skärmskydd (köpes separat), helt utan damm och bubblor!

  1. – Skärmskydd med perfekt resultat.
  2. – Oroa dig mindre för sprickor och repor.

När ska man byta skärmskydd?

När det händer går det snabbt att byta ut skärmskyddet – i de flesta fall är din smartphone i samma skick som tidigare. Innan du sätter på skärmskyddet ska du bara se till att skärmen är torr, ren och dammfri. ”Att byta skärm kostar ofta ungefär hälften av vad en ny telefonen gör, även vad gäller dyra smartphones.

Vad är skärmskydd gjort av?

Skärmskydd kan generellt delas in i två kategorier, skärmskydd av glas eller av plast. Glasskydd är ofta tillverkade av härdat glas. De brukar ofta upplevas som väldigt behagliga eftersom det är lätt att föra fingret över skärmen exempelvis när du ska svepa vidare. De skyddar effektivt mot stötskador.

Välj rätt: Vilket displayskydd är bäst? Det bästa skärmskyddet är tåligt och repsäkert, passar din mobiltelefons skärm perfekt och täcker så mycket yta som möjligt. De mest kända varumärken du kan lita på är Copter, Zagg, Spigen och PanzerGlass.

Share this post