Trendig

Vad kostar det att skicka 4 dack med falg?

Vad kostar det att skicka 4 däck med fälg?

Fasta priser

Vara Pris
4 hjul , däck eller fälg max 20″ 1 289 kr
2 hjul, däck eller fälg max 20” 799 kr
Cykel, kartongförpackad Från 799 kr
Gitarr 361 kr

Hur skickar man fälgar?

Däck och fälg ska emballeras i 4 separata kollin. Kompletta hjul emballeras i däcksäckar eller motsvarande, en säck för varje hjul, med invändigt emballage som skyddar fälgen. Exempel på invändigt emballage är pappskiva och bubbelplast som tejpas fast. Även lösa däck ska emballeras i däcksäckar, en säck per hjul.

Bussgods är billigast. Utan efterkrav så kostar det 355:- inkl moms. Ska du ha det på efterkrav så blir det från 70-180kr dyrare tror jag.

Vad är efterkrav Bussgods?

Bussgods tillhandahåller tjänsten Efterkrav för dig som vill att mottagaren skall betala varan innan den hämtas hos Bussgods.

Hur fraktar man en motorcykel?

Tänk på placeringen. Väl uppe på släpet är det viktigt att tänka på var du placerar din MC. För att undvika att bilens köregenskaper försämras vill du ha en så jämn viktfördelning som möjligt på släpet. Motorcykeln bör du därför placeras i mitten av släpet, ovanpå hjulaxlarna.

Vad menas med efterkrav?

Begreppet efterkrav används främst av speditörer och betyder att beställda varor måste betalas innan de levereras till mottagaren. I princip kan efterkrav jämställas med postförskott, båda innebär en säkrare form av förskottsbetalning då en mellanhand är den som reglerar en försändelse mellan säljare och kund.

Kan man skicka en moped?

Hej Simon! Du kan inte skicka en monterad moped med vår Skicka enkelt tjänst då den måste skickas som farligt gods . Är den omonterad så ska det gå bra så länge den kommer under dessa mått nedan.

Hur frakta MC på släp?

Dra igenom varsitt spännband runt gaffelbenen mellan övre och undre styrkronorna och spänn åt varsitt håll. Framhjulet stå tight mot främmre delen av släpvagnen och de främre spännbanden vara fästa ex. 45 graders vinkel så att de trycker hojen framåt.

Share this post