Populära

Vad ar en traningslagenhet?

Vad är en träningslägenhet?

Träningslägenhet är en resurs för vuxna personer som p.g.a. missbruks-, psykiska eller allvarliga sociala problem som behöver stöd från socialtjänsten för att få och klara ett eget boende. Den som beviljas insatsen träningslägenhet har ofta stort behov av stöd och tillsyn.

Vad betyder svar efter visning behandlas?

Visning av lägenheten Information om visningen hittar du i meddelandet. Efter det att du har tittat på lägenheten ska du svara Ja eller Nej till om du fortfarande är intresserad på Mina Sidor, sökta Bostäder. Du måste svara innan sista svarsdatum.

Vad är Träningsboende?

Träningslägenhet är en form av stödboende där fokus ligger på att kunna klara av sin alldagliga livsföring (ADL) både i och utanför boendet. Det långsiktiga målet är att kunna bo självständigt, utan behov av stöd. Som namnet på boendetypen antyder, handlar det alltså om att träna på att bo i eget boende.

Vad betyder lgh 1201?

Lantmäteriets lägenhetsnummer 10 betyder entréplan eller gatuplan eller en halvtrappa upp, 11 närmast högre våning och 09 närmast lägre våning. De två sista siffrorna är ett löpnummer för lägenhetens ingångsdörr inom våningsplanet, räknat från vänster till höger (medsols): 01, 02, 03, osv.

Vad händer efter visning?

Efter visningen återkopplar mäklaren till säljaren hur det har gått och kontaktar visningsgästerna. De som är intresserade kan antingen lägga ett bud eller bara bevaka en eventuell budgivning, och om flera lägger bud blir det budgivning.

Hur länge får man bo i Träningslägenhet?

Boendetid i träningslägenhet Boendetidens längd kan variera beroende på den enskildes problematik och övriga omständigheter. Det är viktigt personen ifråga inte är bosatt i lägenheten längre tid än Page 17 Bilaga 1 Dnr 3.1-306/2010 2010-06-03 17 vad som bedöms vara nödvändigt.

Share this post