Trendig

Vem ar Bobel?

Vem är Bobel?

Det var förra hösten som Södertäljebon Bobel Barqasho dömdes till 14 års fängelse för mordförsök på sin tidigare fru, som han ska ha kastat ner från parets balkong 2013. I en tvist om parets bodelning hävdade Bobel Barqasho att han och frun tillsammans lånat 370 000 kronor, bland annat av en släkting till honom själv.

Vem Mötdade Agneta?

Agneta hittades död vid en sjö i Småland – och maken Ingemar blev snabbt misstänkt för mord. Men allt fick en osannolik vändning. 5 september 2008 var Ingemar Westlund och hans fru Agneta på gården Mistekärr i Loftahammar.

Vem är kvinnan i balkongfallet?

Sofia knuffades från balkongen på sjätte våningen av sin dåvarande man – som sedan ringde efter ambulans. I dag lever hon med bestående men från dådet som höll på att kosta henne livet, samtidigt som exet är på rymmen undan sitt fängelsestraff. – Jag har ont hela tiden, det kommer jag inte ifrån.

Vad hände i balkongfallet?

I snöig kväll i februari 2013 faller Sofia från sjätte våningen i ett lägenhetshus i Södertälje. Senare grips och häktas hennes dåvarande man Bobel Barquasho misstänkt för att ha kastat henne från balkongen.

Vem mördade Marianne älg?

Ingemar Westlund var under utredningstiden misstänkt för mord.

Vem dödade Agneta bok?

I september 2008 dödades Ingemar Westlunds fru Agneta av en älg men i flera månader efter händelsen var Ingemar själv misstänkt för att ha mördat sin fru med en åkgräsklippare. Nu skildras fallet i en dokumentär på TV4 och C More. Detta är Ingemars egen berättelse.

Hur många avsnitt är balkongfallet?

Balkongfallet är en svensk dokumentär i två delar om polisens inledande utredning, följt av ett dramatiskt rättsligt efterspel. Året är 2013 när Södertäljebon Sofia plötsligt faller handlöst från sjätte våningen.

Vad hände med Bobel?

Turkisk domstol har nu beslutat att Bobel Barqasho ska avtjäna sitt 14 år långa straff i Turkiet. De anser det bevisat att han kastade sin dåvarande hustru Sofia 13 meter ner i marken i ett försök att döda henne. – Jag tror att mitt hjärta hoppar över ett slag av glädje, säger Sofia.

Vem är Sofia balkongfallet?

Sofia knuffades från balkongen på sjätte våningen av sin dåvarande man – som sedan ringde efter ambulans. I dag lever hon med bestående men från dådet som höll på att kosta henne livet, samtidigt som exet är på rymmen undan sitt fängelsestraff.

Vem dödade Agneta avsnitt 3?

Hösten 2008 hittas 63-åriga Agneta ihjälslagen vid en småländsk sjö. Misstankarna faller snabbt på Agnetas man Ingemar, men är han verkligen skyldig?

Vem dödade Agneta streama?

Vem dödade Agneta? – Mysteriet i Mistekärr – streama online utan reklam | C More.

Vem dödade Agneta TV 4 Play?

Iskalla mördare, heta offer. Den här amerikanska dokumentärserien berättar om fasansfulla kriminalhistorier där huvudingredienserna är mord, girighet och sex. Med hjälp av intervjuer, dramatiseringar och arkivmaterial undersöker rapparen och skådespelaren Ice-T chockerande fall.

Share this post