Trendig

Vilken rakapparat rakar narmast?

Vilken rakapparat rakar närmast?

Braun Shaver Series 9 9345s är en av Brauns bästa och mest effektiva rakapparater. Den ger en nära och skonsam rakning vid både våt- och torrakning. Precisionstrimmern är klädd med slitstark titan och fångar hårstrån även i de svåraste områdena. Det ger dig ett felfritt slutresultat.

Hur man rakar sig med rakapparat?

Placera rakapparaten i rätt vinkel Undvika att köra rakapparaten över samma ställe för många gånger. Det kan orsaka hudirritation. Tryck inte för hårt med rakapparaten mot huden eftersom det kan orsaka små sår. Ett lätt och jämnt tryck räcker för att din rakapparat ska glida över huden och göra jobbet.

Vilken typ av rakapparat är bäst?

Braun M90 blir bästa reserakapparat och Philips Series 9000 S9711 blir bästa roterande rakapparat.

  1. Braun Series 7 7790cc – Bästa linjära rakapparat.
  2. Philips Series 9000 S9711 – Bästa roterande rakapparat.
  3. Braun M90 – Bästa reserakapparat.
  4. Braun Series 7 7865cc Wet&Dry.
  5. Panasonic ES-LV65.
  6. Philips Aquatouch S5400.

Vad kostar en bra rakapparater?

Här kan du köpa Braun rakapparat bäst i test till lägst pris MediaMarkt säljer Braun Series 9 just nu för bara 3390 kr när du klickar här, och frakten hem till dig ingår i priset. Komplett säljer just nu Braun Series 9 för 3790 kr. Frakten ingår i priset. Hemmy.se säljer just nu Braun Series 9 för 3799 kr.

Hur funkar rakapparat?

Den vanligaste principen för rakapparater är att den har en tunn plåt som är tätt genomsållad med hål. Denna plåt förs över det område som ska rakas, så att skäggstråna sticker in genom hålen. Där innanför rör sig en eller flera klingor, som klipper av de strån som sticker in.

Hur rakar man sin mustasch?

Applicera skum på hakan med fingrarna, den är enklare att raka än området mellan näsa och överläpp och därmed ett bra ställe att börja på. Den bästa vinkeln mellan hyvel och hud är 30 grader, då kommer du tillräckligt nära för att få en hyfsad rakning och skaderisken är inte särskilt hög.

Vad är bäst rakhyvel eller rakapparat?

Om du trivs bäst med en helt slätrakad look, är du tvungen att köra en rakhyvel manuellt över ditt ansikte. Har du inte 15 minuter extra om morgonen till att raka dig, är rakapparaten nog mer ideell för dig.

Share this post