Rekommendationer

I vilka lander finns Fitness 24 7?

I vilka länder finns Fitness 24 7?

Fitness24Seven[redigera | redigera wikitext] Fitness24Seven är en gymkedja med över 230 gym i Sverige, Norge, Finland, Polen, Colombia och Thailand grundad av Christian Ask. Han är också ägare av bolaget.

Kan man sommarjobba på gym?

Jobbet innebär mycket kontakt med människor, dels med dina kollegor men mest med gymmets medlemmar. Du kommer hjälpa medlemmarna med olika ärenden, både högt som lågt, där målet är att alla ska känna sig välkomna oavsett om man är van att träna eller om det är första gången personen är på ett gym.

När kan man boka pass Fitness 24 7?

Boka ett pass Du kan tidigast boka in dig på ett pass 48 timmar innan det startar och senast 30 minuter innan det startar. Din biljett hämtar du ut i någon av våra biljettstationer tidigast 3 timmar, och senast 10 minuter, innan passet startar.

Kan man pausa 24 7 kort?

En frysning eller paus kan göras på något våra gym under bemannade tider. Det kostar 199 kr och frysningen kan vara i max 12 mån och sedan aktiveras medlemskapet automatiskt igen.

Hur många gym har 24 7?

Hos oss är alla välkomna. Och vi gillar valfrihet. Därför har vi en egen avdelning bara för tjejer. Som medlem tränar du obegränsat på över 250 gym i fem länder – över hela världen.

Vilka fitness 24seven har gruppträning?

Gruppträning hos oss På Fitness24Seven erbjuder vi över 30 olika typer av gruppträningspass. Flera av passen är en del av Les Mills, vars stora gruppträningsutbud finns på gym i hela världen. Oavsett om du vill bli starkare, snabbare eller kanske rörligare finns det ett pass för dig.

Är Bodyattack bra träning?

En förkoreograferad konditionsklass med höga pulstoppar och funktionell styrka som passar alla som vill komma i form snabbt! Stegen är enkla och du behöver inte ha felfri koordination. LesMills Nordic BODYATTACK® är sportinspirerad konditionsträning som utmanar din styrka och uthållighet.

Share this post