Blogga

Vad kostar malning av vardagsrum?

Vad kostar målning av vardagsrum?

Ett normalstort rum i bra skick brukar dock priset landa på cirka 3000–3500 kronor, men beroende på förutsättningar kan det både bli dyrare eller billigare.

Vad tjänar en egenföretagare målare?

Ibland stort och ibland mindre. Genomsnittligt ackordslön: Fjärde kvartalet 2021 var den genomsnittliga ackordslönen i landet för utlärd målare 240,59 kronor. Månadsinkomst: Det ger en månadsinkomst 41 862,66 kronor beräknat på en arbetstid med 174 timmar per månad.

Vad kostar det att få målat ett rum?

Räkna med att priset per timme ligger mellan 300 och 600 kronor inklusive moms. Kom ihåg att du förmodligen kan göra ett rot-avdrag på arbetskostnaden.

Vad kostar det att få målat?

Om det är bra färg och ingen grundmålning behövs tar det ytterligare 15-30 timmar för att måla två omgångar. Räkna med att priset per timme ligger mellan 300 och 600 kronor inklusive moms. Kom ihåg att du förmodligen kan göra ett rot-avdrag på arbetskostnaden.

Hur lång tid tar det att måla ett vardagsrum på 25 kvadratmeter?

Att till exempel måla om ett vardagsrum på 25 kvadratmeter tar normalt sett 5 till 15 arbetstimmar för förarbetet – helt beroende på skicket. Om det är bra färg och ingen grundmålning behövs tar det ytterligare 15-30 timmar för att måla två omgångar. Räkna med att priset per timme ligger mellan 300 och 600 kronor inklusive moms.

Hur mycket kostar det att måla ett rum i egen hand?

För att sammanfatta allt vi gått igenom så kan vi åtminstone garantera en sak – att det är väldigt svårt att ge ett generellt pris på vad det kostar att måla om ett rum i hemmet på egen hand. Ett normalstort rum i bra skick brukar dock priset landa på cirka 3000–3500 kronor, men beroende på förutsättningar kan det både bli dyrare eller billigare.

Hur mycket kostar det att måla om huset?

Det ger en total kostnad för att måla om huset på 18 000 kronor. Detta är alltså arbetskostnad. Kostnad för material och resor för målaren tillkommer, om du inte tillhandahåller detta själv. Att anlita en målare för jobbet sparar dig tid till att göra annat. Dessutom blir det gjort av ett proffs!

Share this post