Ny

Ar Hidea bra?

Är Hidea bra?

Hidea är ett billigt alternativ för dig som vill få ut så stor effekt som möjligt för en så liten peng som möjligt och de prioriterar energieffektiva 4-taktsmotorer med smarta funktioner. Du kan välja en mindre och kompakt utombordare som lämpar sig för små segelbåtar, jollar eller roddbåtar.

Vem tillverkar Hidea?

Hidea tillverkas av Hangzhou Hidea Power Machinery Co. Ltd. Seanovo ägs till 30% av Hidea och tillverkas av Hangzhou Seanovo Power Machinery Co Ltd. som även tillverkar motorer åt amerikanska varumärket LEHR som tillverkar gasoldrivna utombordare.

Hur många hk båtmotor?

Välj den rätta för din båt

BF15 En tvåcylindrig 4-taktsmotor med 15 hk och PGM-IG med lång eller kort rigg, elektrisk eller manuell start.
BF20 En tvåcylindrig 4-taktsmotor med 20 hk och PGM-IG med lång eller kort rigg, elektrisk eller manuell start.

Vad är Selva för motor?

Selva Marines fyrtaktare har en stark och tydlig personlighet som verkar i samklang med naturen. Användningen av sofistikerad teknik, kompakt format och modern design gör att man uppskattar Selvas utombordsmotorer i båtvärlden. XSR innebär att motorerna är individuellt optimerade.

Vem tillverkar Tohatsu?

Fabriken som gör Tohatsu är Nissan som även tillverkar åt Yamaha, Mariner, Mercury, Selva m.m. Världens största utombordstillverkare.

Vem tillverkar Mariner?

Mercury Marine är en amerikansk tillverkare av inombordsmotorer och utombordsmotorer för båtar. Kända varumärken är förutom utombordsmotorn Mercury även Mariner, Mercruiser och Quicksilver.

När förbjuda 2 takt utombordare?

Tvåtaktsmotorer med förgasare slutade tillverkas 2007, enligt Sweboat (båtbranschens riksförbund).

Hur länge håller en 2 takts utombordare?

Om vi tar ett snitt, så kör inte det flesta båtägare mer än 50-100 timmar / år. 1200 timmar ger då 12-24 år gammal motor och den är som du säger inte värd att renovera, just pga ålder. Men om du sköter din motor som den skall skötas, så tror jag den kan gå många tusen timmar om inte åldern tar ut sin rätt.

Share this post