Populära

Nar kom Squid game till Netflix?

När kom Squid game till Netflix?

Squid Game (hangul: 오징어 게임; RR: Ojing-eo Geim) är en sydkoreansk TV-serie som hade premiär på Netflix den 17 september 2021. Lee Jung-jae, Park Hae-soo, Jung Ho-yeon, Oh Yeong-su, Heo Sung-tae, Anupam Tripathi, Kim Joo-ryoung och Wi Ha-joon spelar huvudrollerna.

Vad är syftet med squid Game?

Hundratals panka personer tackar ja till ett märkligt erbjudande att tävla i traditionella barnlekar. En saftig belöning väntar vinnaren – men insatsen är livet. Titta så mycket du vill.

Hur många har kollat på Squid Game?

Nu har serien krossat ett av de mest imponerande. Netflix avslöjar nämligen att Squid Game har setts av över 111 miljoner Netflix-användare redan innan serien ens har fyllt en månad. Det betyder att den koreanska dundersuccén mosat Bridgertons tidigare rekord på 82 miljoner på bara några veckor.

Var kan man se Squid Game?

2021 – Drama, Äventyr, Action ”Squid Game” finns nu att streama på Netflix.

När kom Squid Game?

Regissören Hwang Dong-hyuk som även skrivit serien kom på idén redan 2008, skriver The tub. Det tog honom ett halvår att skriva de två första avsnitten.

Vad hände med polisen i Squid Game?

5. Polisen Hwang Jun-ho lever. På tal om polisen och spelledarens bror, Hwang Jun-ho (spelad av Wi Ha-joon) tror majoriteten av internet att han fortfarande lever. Han blev skjuten, visst.

Vem skrev Squid Game?

Hwang Dong-hyukSquid Game / Manusförfattare

Hur många visningar har Squid game på Netflix?

Squid Game är den mest sedda serien Netflix någonsin där över 132 miljoner konton har sett minst två minuter av den under dess första 23 dagar på streamingtjänsten. Av den totala mängden tittare såg 89% av dem minst 75 minuter, och 66% (eller 87 miljoner konton) såg serien hela vägen i mål.

Vem skapade Squid game?

Gi-huns dotters styvpappa har koppling till Squid game Det här kanske känns lite tunt, men med ett välarbetat manus som detta är det svårt att tro att seriens skapare Hwang Dong-hyuk skulle skriva in den detaljen utan tanke bakom.

Finns Squid game bara på Netflix?

Den sydkoreanska Netflix-succén ”Squid Game” får ytterligare en säsong på plattformen. Ännu finns inget premiärdatum för den andra säsongen, men Netflix-chefen Ted Sarandos säger till Variety att den ”bara är början på ’Squid game’-universumet”.

Share this post