Rekommendationer

Hur avbestaller man?

Hur avbeställer man?

Avbeställning kan ske innan säljaren bekräftat ordern. Levererar man varan så är det ju en tydlig bekräftelse på att man accepterat ordern. Är det en vara med leveranstid så bör man alltså se till att skicka en bekräftelse, annars har kunden rätt att avbeställa.

Hur avbeställer man på CDON?

Vi kan endast avboka eller ändra i din beställning om den inte kommit för långt i paketeringen eller redan skickats. Du kontaktar kundservice genom att logga in på ditt konto, välj ”Kundservice”, ”Kontakta oss” och ”Leverans” och därefter väljer du ”avbeställning”.

Kan man avbryta en order Elgiganten?

Så här gör du: Kontakta vår kundtjänst om du vill ändra din order. Vi har möjlighet att göra ändringar i en beställning fram tills det att varan har skickats från vårt lager. Om varan redan har skickats kan du returnera den i butik. Har du inte möjlighet att lämna in den i en butik kan du istället skicka den i retur.

Kan man ångra sin beställning?

Konsumenter har som grundregel rätt till 14 dagars ångerrätt när de handlar på distans och utanför affärslokaler, men det finns vissa undantag. Om du säljer en vara börjar ångerfristen gälla dagen efter att konsumenten tagit emot varan. Om du säljer en tjänst börjar ångerfristen gälla dagen efter att avtalet ingåtts.

Hur får man fri frakt på CDON?

När du prenumererar på CDONs nyhetsbrev får du fri frakt på din nästa beställning och kampanjer och erbjudanden skickade till din inkorg.

Har CDON Fri frakt?

Fri frakt på alla köp med CDON+ Som medlem i CDON+ får du fri frakt på allt du handlar. Dessutom får du utvalda erbjudanden samt unika förmåner och nyhetsbrev.

Hur avbokar man en resa med Norwegian?

Ändra din bokning online och spara Du kan ändra datum och tid samt destination och namn på biljettinnehavaren online (mot en avgift) upp till 30 minuter före planerad avgång för de flesta destinationer (i vissa fall måste du ringa vårt kontaktcenter för att ändra en bokning).

Share this post