Allmänning

Kan man anvanda CashPoints pa Norwegian?

Kan man använda CashPoints på Norwegian?

Som medlem i vårt lojalitetsprogram Norwegian Reward får du CashPoints varje gång du flyger med oss eller bokar ett hotell eller en hyrbil genom våra partners. Du kan använda dina CashPoints för att betala hela eller delar av din bokning nästa gång du flyger med oss.

Hur kan jag använda mina CashPoints?

Hur använder man CashPoints? Du kan använda dina CashPoints för att betala för flygbiljetter, eventuella tillägg i din bokning samt för att få rabatter på din resa.

Vad är ett reward nummer?

Reward-nummer: Som Reward-medlem tilldelas du ett Reward-nummer, vilket används för att koppla samman dig med köpen du har gjort hos Norwegian eller några av våra Partners. Familjekonto: Detta är en lösning som gör det möjligt för Medlemmar att kollektivt tjäna och använda CashPoints på ett konto.

Vad kan man köpa för CashPoints?

Använd CashPoints Du kan använda CashPoints till att köpa flygbiljetter hos Norwegian, det gäller alla flygningar. Du kan även använda dina CashPoints till att köpa tilläggstjänster som extra bagage, platsreservation och bokningsändringar.

Hur många CashPoints kostar en resa?

Du får 1 procent på alla inköp du gör, 5 procent om du köper lågprisbiljetter med Norwegian och 20 procent om du köper Flex-biljetter. Köper du en Flex-resa för 5 000 kronor får du alltså tillbaka 1000 CashPoints. Köper du också en lågprisresa inom Europa för 1500 får du 75 CashPoints.

Kan man sätta in pengar på Norwegian kortet?

Därför älskar kunderna Bank Norwegians kreditkort De utnyttjar bara kortet för bonusen. Genom att sätta in pengar i förväg så behöver du inte utnyttja krediten och på så sätt inte vara i riskzonen för att betala dyra avgifter. Ingen årsavgift. Inga kortavgifter vid betalning av resor hos Norwegian.

Hur länge kan man spara CashPoints hos Norwegian?

CashPoints är giltiga året ut det år som de tjänas in + 2 år. De löper alltså ut vid årsskiftet under det tredje året. Exempel: CashPoints som du får 2016-09-01 är giltiga fram till 2018-12-31.

Hur får man kontakt med Norwegian?

Norwegian Kundtjänst (Man – fre : 09:00-15:00 CET)

  • Sverige: 0770 45 77 00.
  • Övriga länder: +47 2149 00 15.

Hur länge är CashPoints giltiga?

CashPoints kan användas som delbetalning på alla resor som Norwegian erbjuder. CashPoints kan användas som betalning till och med 31 december 2021 för resor (inklusive returflyg) som genomförs fram till och med 31 oktober 2022.

Hur aktiverar man Norwegian kort?

Aktivera mikrokortet

  1. Gör större. Gör större. Logga in på MinSida/ eller i appen. Därefter klickar du på kreditkort.
  2. Gör större. Gör större. Nästa steg är att klicka på Aktivera!
  3. Gör större. Gör större. Skriv in de fira siffrorna du hittar på baksidan av kortet i rutan och klicka på Aktivera.

Hur använder jag Bank Norwegians kreditkort?

Om Bank Norwegian Bank Norwegians kreditkort är ett gratis resekort med bonussystem. Oavsett vad som köps med kortet ges flygpoäng motsvarande 0,5 % av köpesumman. Andra resefördelar är att det inte är någon avgift för uttag vare sig i Sverige eller i utlandet samt att en reseförsäkring ingår.

Share this post