Rekommendationer

Hur ar just Kiss?

Hur är just Kiss?

Vad är det här för dålig app. De drog 1495kr från mitt konto det är bedrägeri helt absurt. Betalade 68kr för en månad och jag raderade kontot efter några dagar men fick betala 1495 helt sjukt. Kommer verkligen anmäla de.

Finns det seriösa på Badoo?

Inget jag rekommenderar. Man köper ett Premiumabonnemang men kan ändå inte chatta med all, utan ska då köpa ytterligare tokens. Du är där för att betala, helt enkelt. Det värsta är att jag plötsligt blev blockad helt från mitt konto av admin.

Kan man lita på Victoria Milan?

När det gäller de typer av användare som finns hos Victoria Milan jämfört med andra dejtingsajter, är det ganska tydligt att hemsidan kan uppfattas som mindre seriös. De flesta som använder den här tjänsten letar inte efter något mer än en snabb flört.

Hur tar man bort gilla på Match?

Om du har skickat en Like av misstag är det inget problem. Du behöver inte förklara dig, men du kan alltid skicka ett snabbt meddelande för att berätta vad som hände. Alternativt kan du blockera medlemmen och sedan snabbt häva blockeringen. Detta tar bort gilla-markeringen från din och den andra profilen.

Hur matchar man på Match?

Gratis dejtingsida – kostnadsfritt medlemskap på Match På Match erbjuder vi kostnadsfritt medlemskap för dig som är nybörjare på nätdejting och vill mjukstarta lite. Utan kostnad kan du alltså skapa ett konto med en dejtingprofil, bli hittad av andra singlar och börja söka själv.

Varför kan jag inte gilla vissa på Badoo?

Ibland kan tillfälliga tekniska problem uppstå på Badoo. Om inget ovan hjälper: Gå till samma sida i en annan webbläsare för att kontrollera att det inte är webbläsaren som orsakar problemet. Inaktivera eventuella tillfälliga plugin-program, avsluta webbläsaren och starta den igen.

Har en crush Badoo?

En ny tjänst ger dig möjligheten att söka efter singlar som liknar din kändiscrush. Det är dejtingappen Badoo som nyligen lanserat funktionen som låter användare söka efter den perfekta dejten genom att filtrera singlar enligt vilken kändis de liknar.

Share this post