Populära

Hur stanger man av Whirlpool kyl frys?

Hur stänger man av Whirlpool kyl frys?

Håll knappen intryckt i 3 sekunder för att slå på och stänga av kylskåpet. I viloläge (Stand-by) tänds kontrollampan. Anmärkningar: Detta kopplar inte bort skåpet från elnätet. Aktiveras automatiskt och visar att kylskåpet arbetar för att snabbt nå optimala förvaringsvillkor.

Varför blir frysen inte kall?

Kontrollera tätningarna runt dörren för att se om det finns några luckor mellan dem och skåpet. Om du hittar några justerar du tätningen genom att försiktigt dra bort den från dörren med fingrarna. Om dörrarna inte är tillräckligt täta kan du prova att rengöra tätningen med en mjuk trasa eller svamp och varmt vatten.

Hur Frostar man av en frys Whirlpool?

Avfrostningen av kyldelen sker helt automatiskt. Det är helt normalt att det bildas vattendroppar på kyldelens bakre innervägg och det visar att det automatiska avfrostningsprogrammet pågår. Vattnet från avfrostningen leds till ett dräneringshål och samlas sedan upp i en behållare, där det förångas.

Hur fungerar automatisk avfrostning frys?

En självavfrostande frys arbetar liknande en modern kyl med dynamisk kylning. I en frys med automatisk avfrostning cirkulerar kall luft från köldmediekanaler som sitter på en enda plats. Det blir därför även dit fukt och sedermera frost söker sig.

Hur lång tid tar det att få frysen kall?

När du är klar med avfrostningen, ska insidan av frysen torkas av ordentligt och pluggen till tömningen sättas tillbaka. Slå på produkten. Ställ in temperaturvredet till lägsta temperatur och låt frysen vara i 2–3 timmar.

Denna funktion kan användas när man ska vara borta en längre tid. Håll tryckknappen ” Fridge C° ” intryckt i 3 sekunder för att aktivera/inaktivera funktionen.

Varför går inte diskmaskinen?

Diskmaskinen tar inte in vatten Dessa kan med tiden att täppas till av kalk och smuts. Det kan också vara något som blockerar vattentillförseln, till exempel kan vattenslangen vara böjd eller filtret i slangen igensatt. Kontrollera att vattnet är på och leds till diskmaskinen.

Hur ställer man klockan på Ikeas ugn?

Detta ser ut som en NUTID varmluftsugn och du ställer in tiden enligt instruktionerna nedan:

  1. Håll ok-knappen intryckt i tre sekunder till timmen början blinka.
  2. Tryck på + eller – för att sälla in timmen.
  3. Tryck på set och sedan + eller – för att ställa in minuterna.
  4. Tryck sedan på ok för att bekräfta.

Share this post