Frågor

Kan man lamna tillbaka ett spel man kopt?

Kan man lämna tillbaka ett spel man köpt?

Du kan avbryta ett köp av digitalt material inom 14 dagar efter inköpsdatumet och få pengarna tillbaka, förutsatt att du inte har börjat hämta eller strömma det.

Hur ångrar man Köp på PS4?

Om du har börjat ladda ned eller strömma det köpta materialet är du inte berättigad till återbetalning, såvida det inte är fel på materialet. Om du vill begära återbetalning för den här typen av material ska du kontakta oss. Fullständiga villkor finns i policyn för att ångra köp på PlayStation Store.

Vart ser jag när mitt PlayStation Plus går ut?

Medlemskapet förnyas automatiskt i slutet av varje prenumerationsperiod. Mer information om hur du genomför betalningar i PlayStation™Store finns i ”Kontoinformation”.

Vad är PS Plus?

PlayStation Plus är en månatlig prenumerationstjänst som möjliggör online, multiplayer-spel för PS4- och PS5-spel. Det krävs för att spela de allra flesta spel online – bara vissa gratis-att-spela-titlar är undantagna. Det började för många år sedan, med tjänsten som lanserades för PlayStation 3 från början.

Hur lägger man in mer pengar på ps4?

Välj ditt konto, beloppet som ska läggas till och betalningssättet.

  1. Gå till Inställningar > Kontohantering > Kontoinformation > Plånbok > Lägg till pengar.
  2. Välj ett betalningssätt och ett belopp att fylla på plånboken med.

Hur ringer man PlayStation?

PlayStations Kundtjänst – Telefon PlayStations kundtjänst telefonnummer: +1-800-345-7669.

Vad kan man göra med PlayStation Plus?

PlayStation Plus-förmåner

  1. Onlinespel för flera spelare.
  2. Molnlagring.
  3. Share Play.
  4. Spelhjälp (PS5)
  5. PlayStation Plus Collection (PS5)
  6. Exklusiva rabatter.
  7. Åtkomst till exklusivt innehåll.
  8. Spel varje månad.

Vilka varor kan man inte lämna tillbaka?

Butiken bestämmer reglerna för öppet köp och bytesrätt Det finns ingen lag som ger dig rätt till öppet köp eller bytesrätt. Öppet köp och bytesrätt är frivilligt för butiken att erbjuda, vilket också betyder att butiken kan bestämma vilka regler som ska gälla.

Vad är en Ångerblankett?

Denna blankett kan användas när konsumenten vill ångra ett avtal, enligt reglerna i lag om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (SFS 2005:59). Konsumenten har även möjlighet att ångra sig på annat sätt än med blanketten men rekommenderas alltid att spara underlag som visar att han eller hon har ångrat sig.

När har man inte ångerrätt?

Exempel på varor och tjänster där ångerrätten inte gäller: Resor och boenden, till exempel flygbiljetter och hotellnätter. Varor som snabbt kan försämras, till exempel livsmedel. Fritidsaktiviteter som utförs på en bestämd dag eller under en begränsad tidsperiod, till exempel kulturevent och fotbollsmatcher.

Share this post