Allmänning

Vad kostar Fotinlagg?

Vad kostar Fotinlägg?

Ortopediska inlägg inklusive avgjutning och analys kostar 1800 kr/par inklusive moms. Vid återbeställning av inlägg tar vi ut en lägre avgift på 1140 kr/par inklusive moms. Du får i så fall ta med dig dina gipsformar.

Vad menas med medicinsk fotvård?

Medicinsk fotvård är en sjukvårdande behandling av fötterna som syftar till att förebygga komplikationer orsakade av underliggande sjukdomstillstånd som påverkar fotens nerver, kärl, hud eller mjukdelar.

Hur mycket kostar skoinlägg?

Priserna varierar en aning beroende på vilka material som används till inläggen. Från 1200kr och uppåt bör man räkna med, de flesta inläggen ligger i spannet 1700-2200kr.

Hur länge håller skoinlägg?

Hur länge håller ett par fotbäddar? 1-3 år beroende på slitage och modell.

Vad kostar skoinlägg gjorda efter min fot hos er? Hos oss kostar individanpassade inlägg från 1950 kr (lokala variationer kan förekomma). I priset ingår besöksavgift och fotanalys. Väljer du att göra två par inlägg vid samma tillfälle erbjuder vi ett mycket bra pris på par nummer två.

Hur lång tid tar det att gjuta sulor?

Allt som allt tar detta ca 30 min och du får med dig inläggen hem samma dag. Priset för detta ligger på 1495 kr. Väljer du att göra ett andra par inom 6 månader kostar det andra paret 995 kr.

När behövs skoinlägg?

En sula eller skoinlägg är bra för att förebygga skador eller lindra värk som uppkommer i och med hälsporre, pronation eller Hallux Valgus med mera. En funktionell sula kan hjälpa till att stabilisera foten, ge dämpning, stöd och avlasta olika delar av foten för att be en bättre belastning.

Hur ofta behöver man byta inlägg?

Det beror nog på tillverkaren och hur mycket man använder dem hur länge de håller. Själv har jag också bara ett par som jag har i alla mina skor. Mina första inlägg sprack efter två år, har endast använt de i joggingskorna, så det var inte många mil de höll. Jag tror att det beror på vilken sort inlägg man har.

Share this post