Populära

Hur gammal ar skadespelerskan Shima?

Hur gammal är skådespelerskan Shima?

36 år (7 juli 1985)Shima Niavarani / Ålder

Är Shima född?

7 juli 1985 (ålder 36 år), Teheran, IranShima Niavarani / Född

Var är Shima född?

Teheran, IranShima Niavarani / Födelseort

Teheran, IranShima Niavarani / FödelseortTeheran uttal är Irans huvudstad och tillika största stad, en kosmopolitisk metropol med cirka 8,7 miljoner invånare. I närheten ligger ett flertal stora eller medelstora städer, bland annat miljonstaden Karaj som ligger ett par mil västerut och är administrativ huvudort för Alborzprovinsen. Wikipedia

Vem är Shima tillsammans med?

Hur gammal är Shima Niavarani och var bor hon? Shima föddes den 7 juli år 1985 och är idag 35 år gammal. Civilstatusen är ogift och hon är inte skriven på samma adress som någon annan.

Har Shima barn?

I dagsläget har Shima inga barn, men det är något hon knappast kan tänka sig att leva utan i framtiden. Skådespelerskan beskriver faktiskt sig själv som en starkt familjedriven person som även är både omtänksam och lojal.

Vem är shimas bror?

Shebly NiavaraniShima Niavarani / Bror

Är Shima med barn?

När kom Shima till Sverige?

”Min pappa är en hjälte” Resan gick bra och Shima och hennes pappa kom till Sverige via Turkiet och Schweiz, när hon var fyra år gammal. Med lite distans till det hela så känner hon en enorm tacksamhet gentemot pappan, som klarade av att ta sig till Sverige med en fyraåring.

Var är Kayo född?

Järfälla kommunKayo / FödelseortJärfälla kommun är en kommun i Stockholms län. Centralort är Jakobsberg, som är en del av tätorten Stockholm.
Järfälla kommun är belägen i de södra delarna av landskapet Uppland vid sjön Mälarens östra strand. Wikipedia

Vad är Kayo känd för?

Kayode Maria Söderberg Shekoni, känd som Kayo, född 17 april 1964 i Järfälla församling, är en svensk sångerska, dansare, skådespelare och programledare i TV. Hon är känd som programledare i Fångarna på fortet och som medlem i gruppen Afro-Dite.

Är Kayo singel?

Hon omger sig av många vänner, men sedan flera år tillbaka lever Kayo som singel. Hon menar att det finns nästan ingen tid för en pojkvän i hennes liv just nu. – Jag är trygg och trivs väldigt bra i mitt eget sällskap.

Hur många år är Kayo?

58 år (17 april 1964)Kayo / Ålder

Vilken grupp har Kayo varit med i?

Afro-DiteSedan 2011
FreestyleLe Click1993 – 1998
Kayo/Band

Har Kayo barn?

Kayo har inga barn själv. Och som 41-årig singeltjej har hon fått ”skaffa barn-frågan” hundratals gånger. – Många förutsätter att det är något fysiskt fel på en om man är 41 och inte har barn. Att man inte kan, när man faktiskt kanske inte vill.

Share this post