Populära

Kan man skicka tillbaka saker fran Amazon?

Kan man skicka tillbaka saker från Amazon?

Utöver din lagstadgade ångerrätt kan du returnera de flesta artiklar du köpt på Amazon.se inom 30 dagar efter mottagande av försändelsen. För information om returer till tredjepartssäljare finns mer information här. Använd vårt Returcenter för att returnera dina artiklar.

Varifrån skickas Amazon?

Säljaren som skickar utanför Europa behöver stå för tullen och tullmomsen och det ska inkludera i priset som står i kassan på amazon. Om du åker på en avgift är det bara kontakta säljaren får få igen pengarna du har fått betala i tull och moms etc.

Kan inte skriva ut Retursedel?

Svenska kunder behöver inte längre fylla i en retursedel och lägga den i returpaketet när de gör en retur, all information skickas istället till oss när en retur skapas online via Mitt Konto. När du har skapat din retur via Mitt Konto kommer du få en returetikett skickad till dig via mejl som du själv kan skriva ut.

Vad är frakten på Amazon?

Vi erbjuder fri frakt till din postlåda eller närmaste ombud inom Sverige för beställningar som överstiger 229 kr och innehåller kvalificerade artiklar – oavsett produktkategori. I fri frakt ingår inte hemleverans. Artiklar som säljs av och fraktas från Amazon.

Hur mycket kostar det att beställa från Amazon?

Leveranskostnader och leveranstider inom Sverige

Leveransmetod Pris
Leverans till ombud (Leverans 2–5 arbetsdagar*) 29 kr, 19 kr för böcker Fri frakt för kvalificerade beställningar över 229 kr
Prioriterad leverans till närmaste ombud (Leverans 1–2 arbetsdagar*) 49 kr, 29 kr för böcker

Har Amazon fri frakt?

Har Amazon fri frakt? Amazon erbjuder just nu fri frakt inom Sverige om du som kund handlar för över ett visst belopp. Detta beloppet kan variera beroende på när du handlar så kolla alltid in i villkoren inne på sidan för att få med dig vad beloppet ligger på just idag.

Är Amazon tullfritt?

Tull- eller importavgifter kan tillkomma för leveranser från länder utanför den Europeiska unionen när försändelsen når ditt land. Om du gör en beställning till en leveransadress inom Sverige är säljaren ansvarig för tull- eller importavgifter.

Har Amazon rabattkoder?

Oavsett vad du planerar att köpa, så ska du alltid hålla utkik efter en Amazon rabattkod som kan ge dig rabatt på din varukorg. Amazon har själva ofta riktigt bra kampanjer och prissänkningar på populära produkter men med en Amazon promo code kan du ofta spara ytterligare på ditt köp.

Share this post