Allmänning

Vad ingar i Volvos Originalservice?

Vad ingår i Volvos Originalservice?

En Volvo Originalservice ger dig ett friktionsfritt bilägande mellan serviceintervallerna. Din personliga servicetekniker går igenom din bil och kontrollerar alla viktiga punkter. I priset ingår också servicegaranti, uppdatering av mjukvaran*, fri förlängning av Volvo Assistans samt en stämpel i serviceboken.

Är Volvo dyra att serva?

Volvos populära XC60 – den förra modellen – är dyraste bilen att serva bland storsäljarna förra året. Dyraste bilen kostar dubbelt så mycket att serva som den billigaste. Det visar bokningsportalen Lasingoo:s stora och årliga genomgång av de populäraste bilarna i Sverige.

Vad kostar en stor service på Volvo?

Du som har Volvo- eller CarPay-kort får ytterligare rabatt på priset. Bra va!?…Prisexempel för Originalservice Classic (exkl. byte av kupéfilter)

Modell Pris från
Volvo V70/XC70 2 795 kr
Volvo XC60 2 795 kr
Volvo XC90, årsmodell t.o.m. -15 2 795 kr
Serviceavtal 233 kr/mån

Vad är Originalservice?

Originalservice är ett samlingsbegrepp som innefattar de olika servicemoment som skall utföras på din bil. Vid olika tidpunkter och miltal genomförs olika servicemoment enligt ett från fabriken framtaget servicekoncept. Servicepunkterna skiljer sig något åt mellan olika bilmodeller.

Är Volvo dyr att äga?

Så dyr är din Volvo 21 procent av deltagarna i undersökningen tror att det kostar 4 000–5 000 kronor i månaden att äga bilen, när den faktiska månadskostnaden är 6 000–8 000 kronor per månad. Till exempel kostar en Volvo V70 i snitt 6 274 kronor per månad att äga.

Vilka bilar är dyra att serva?

Dyrast i sammanställningen var alltså BMW 520 men Volkswagen Passat kommer inte långt efter. Därefter följer tre Volvomodeller: XC60, V60 och XC70.

Share this post