Frågor

Hur lange haller 3D tatuering?

Hur länge håller 3D tatuering?

Resultatet varar upp till 3 år. Det kallas semipermanent tatueringen vilket innebär att med tiden läker det bort. De flesta behöver göra en refill inom 1-2 år. Allt beror på hur du tar hand om din tatuering, vad du har för hudtyp, hur mycket du är i solen, hur det läker, träning med mera.

När är microblading läkt?

De första 7 dagarna är det mycket viktigt att undvika få dem blöta så gott det går, vilket innebär att ingen träning (vi vill inte bli svettiga) och ingen makeup. Viktigt är även att inte ta på det behandlade området och absolut inte klia. Efter ca 30 dagar är det helt läkt.

Hur länge ska man smörja efter microblading?

Eftervården av dina 3d ögonbryn är ganska enkel. Första dagen ska du badda med vatten på en bomullsrondell, och smörja en gång i timmen med salvan du får med dig från salongen. Efter första dagen smörjer du och baddar i 7 dagar, morgon och kväll. Smörj med tops, absolut inte med fingrarna.

När kan man tvätta brynen efter microblading?

Eftervården är extremt viktigt och 70% av resultatet. Första dagen ska man tvätta och smörja ofta. Med bomullspads och ljummet vatten. När det torkat ska man smörja med salvan man får med hem från kliniken.

Hur man kan ta bort Ögonbrynstatuering?

Under sessionerna utför man borttagningen med en maskin. Medlet som binder bläcket i huden tar med det upp till hudytan, där den bildar en sårskorpa. När såret läkt och skorpan trillar av försvinner också pigmentet som tidigare funnits i huden.

Hur får man bort kosmetisk tatuering?

Borttagning av kosmetisk pigmentering Q-Swiched Yag Laser är den mest effektiva och säkra utrustning som finns för att ta bort oönskade tatueringar eller pigmentfläckar. Behandlingen skadar inte huden. Därför kan metoden användas även i ansiktet.

Vad kostar det att göra 3D ögonbryn?

Microblading – Pigmentering av ögonbryn – 3D ögonbryn. Lär dig mer om microblading eller hitta en klinik. Priset för microblading börjar på 2500 kronor. Priserna varierar mellan orter och salonger.

Share this post