Frågor

Vem ager AUTODOC?

Vem äger AUTODOC?

FAKTA de tyska nätbutikerna Bolaget Autodoc är registrerat på adressen Josef-Orlopp Strasse 55 i östra Berlin. Både sajten Bildelarstore.se och Bildelar-Online.se hänvisar på sina hemsidor till samma ägare – företaget Partio GmbH & Co. KG med adress i centrala Berlin (Gontardstrasse 11).

Finns AUTODOC i Sverige?

AUTODOC finns nu i 27 europeiska länder. Vårt mål är att erbjuda våra kunder bildelar av hög kvalitet till rimliga priser så att alla ska kunna få uppleva glädjen det innebär att äga en bil i perfekt skick. AUTODOC är Europas ledande återförsäljare av bildelar på nätet.

Vad är Z nummer?

Z-nummer. Z-nummer är ett referensnummer för er order (förfrågan, beställning eller efterlysning).

Är AUTODOC bra?

AUTODOC er en onlineplatform med rimelige priser og en række specialtilbud og udsalg. – Tjenester på flere platforme. Kunderne kan nemt og hurtigt søge efter autodele både på hjemmesiden og på appen. Se selv hvor omkostningseffektiv og nem købsprocessen for autodele kan være.

Kan man lita på Autodoc?

Autodoc är (oftast) väldigt praktiskt om man ska ha flera saker då man får allt i samma paket och bara betalar ett enda porto. När jag behöver någon enstaka grej och vill köpa till lågpris brukar jag leta på de olika nationella sidorna eBay har i EU. Ofta är det priser lägre än autodoc och ofta blir frakten billigare.

Är Ridex bra märke?

Oerhört nöjd med RIDEX Så länge RIDEX fortsätter leverera bra produkter/kvalitet som hittills, så är det vad jag kommer handla. Får jag ca: 70-80% av originalkvalitet till 3 gånger lägre pris så är iaf jag nöjd. Jag kan bara tala för mig själv, men än så länge kan jag inte göra annat än att varmt rekommendera RIDEX.

Kan man lita på autodoc?

Hur snabb leverans autodoc?

AUTODOC har ju leverans inom 2-5 arbetsdagar i vanliga fall. Ska ni ha snabba leveranser beställa via annat företag.

Hur få reda på chassinummer?

Chassinumret finns angivet i registreringsbeviset och i andra dokument och är ingraverat på bilen – ofta på flera ställen. EU reglerar dock inte var numret ska placeras, så det är olika på olika bilar. Det kan sitta: i dörrkarmen, vanligtvis på förarsidan.

Hur lång är leveranstiden på Autodoc?

Långa leveranstider AUTODOC har ju leverans inom 2-5 arbetsdagar i vanliga fall. Ska ni ha snabba leveranser beställa via annat företag.

Vad är trygg beställning Autodoc?

Med alternativet ”Trygg beställning” kan du returnera produkter inom 200 dagar från köpdatumet utan att behöva uppge någon orsak. Den standardmässiga returperioden är 14 dagar.

Share this post