Frågor

Vilket resebolag ska man valja?

Vilket resebolag ska man välja?

Ving har det bästa anseendet, med ett positivt nettovärde för helhetsintryck på 27,2 %. En bit ner finns TUI (23,1 %) på andra plats och Apollo (16,3 %) på tredje plats. Ving får också en topplacering när svenskarna ska ange vilka företag de förknippar med bra värde för pengarna samt kvalitet.

Vem är ägare till TUI?

TUI ägs av Aleksej Mordasjov – tillgångarna frysta.

Vem äger TUI resor?

Vem äger Ving resor?

Ving och systerbolagen i Norden lyckades överleva konkursen och fann nya ägare i Petter Stordalens Strawberry Group och riskkapitalbolagen Altor och TDR. Knappt hade företaget tagit sig upp på benen igen efter en turbulent höst förrän rapporter om Covid-19 började sippra ut världen över.

Är TUI svensk?

TUI eller TUI Group är en tysk turismkoncern där moderbolaget TUI AG har sitt säte i Hannover. TUI Group verkar inom två affärsområden: Tourism Business och Specialist Travel. TUI Group har 30 miljoner kunder per år och 76 000 anställda och flyger från 25 länder.

Vad är TUI förkortning för?

Ordbok: ’tui’ Hittade följande förklaring(ar) till vad tui betyder: (fågelarter) en fågelart (Prosthemadera novaeseelandiae) inom familjen honungsätare (Meliphagidae) som lever på Nya Zeeland; individ av denna art. (engelska) tui.

Men vilket resebolag och vilken resesöksajt tycker svenskarna bäst om? YouGov har undersökt de största resebolagen och resesöksajterna. Ving har det bästa anseendet, med ett positivt nettovärde för helhetsintryck på 27,2 %. En bit ner finns TUI (23,1 %) på andra plats och Apollo (16,3 %) på tredje plats.

Är det säker resa med Airtours?

Vi bokade flyg via dessa och allt var bra tills de meddelar oss att de ställer in resa och att våra biljetter också är släpptes direkt och planet vi tänkte åka med är nu fullbokat. Detta medför att vi inte längre kan åka på den resa vi hade planerat och fixat för. Otroligt oseriöst bolag.

Share this post